«Батьківщинівці» Буковини привітали зі Святом останнього дзвоника усіх школярів і дітей учасників АТО

«Батьківщинівці» Буковини привітали зі Святом останнього дзвоника усіх школярів і дітей учасників АТО

31.05.2015, 17:07

Разом з усією батьківською, педагогічною, школярською громадою краю завершення начального року відзначили «батьківщинівці» Буковини.

Депутати та члени бюро Шевченківської партійної організації побували на святі «Останнього дзвоника» у 7-ми школах міста. Голова Шевченківської райпарторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Пуршага традиційно відвідав свою підшефну загальноосвітню школу-інтернат №2, депутат райради Віктор Безручак – школу №9, депутат Павло Котюшка та «батьківщинівець»-боєць АТО Сергій Николайчук, який перебуває вдома у короткотерміновій відпустці – гімназію №5, депутат Юрій Півень – Садгірський психоневрологічний будинок-інтернат, депутат Василь Шумко – школу №11, керівник фракції ВО «Батьківщина» в райраді Галина Виноградова – школу №1, член бюро Ю.Штефуник – обласний будинок дитини. У психоневрологічний будинок-інтернат доставлені солодощі, в будинок дитини – 36 банок соку.

«Я багато років бував  на лінійці саме в цій школі, - сказав на святі останнього дзвоника в гімназії №5 воїн АТО Сергій Николайчук. – Але вперше знаходжуся не серед дітей і батьків, а на почесному місці серед виступаючих – як солдат. Бажаю вам усім, аби у вас ніколи не було таких підстав бути виступаючим, як у мене – щоб ви не брали участі в бойових діях, щоб їх просто не було. Бажаю вам миру!»

Голова Першотравневої райпарторганізації Тарас Бабух відвідав останній дзвоник у чернівецькій гімназії №2 з доброчинною місією – з закінченням навчального року він, окрім усіх дітей загалом, привітав доньку загиблого під Ілловайськом героя Леоніда Петихачного – Катерину, надав матеріальну допомогу.  

Голова Вижницької РПО ВО «Батьківщина», помічник народного депутата Олени Кондратюк, член виконкому Чорногузівської сільради Олена Акришора привітала зі святом педколектив, батьків та учнів Чорногузівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Депутат Вижницької районної ради, керівник фракції «За Батьківщину» Дмитро Никифоряк відвідав Вижницьку гімназію, керівник фракції «Батьківщина» у Вижницькій міськраді Наталія Вятковська - у Вижницьку ЗОШ І-ІІІ ст. ім.. Федьковича, інші депутати та активісти вітали шкільні громади у своїх населених пунктах.

Представники Хотинської райпарторганізації ВО «Батьківщина» відвідали свято останнього дзвоника в Хотинському НВК «школа-сад» та привітали сина воїна АТО Сергія Лазарчука, який днями був поранений під Широкіним.

«Нехай підсумок багатомісячного навчання стане поштовхом до подальшого розвитку, цікавості до навколишнього світу і посилить жагу до знань, - сказав у своєму вітальному слові до школярів голова обласної «Батьківщини» Іван Мунтян. – Майбутнє України – це розумна, освічена молодь, майбутнє за вами, сьогоднішні школярі».

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1


КОМЕНТАРІ (1)

А що Гайничеру робить з Пуршагою в інтернаті № 2? Невже Мунтян прийняв вже його у Батьківщину? Не дивно після захисту Маніліча. Чи Маніліч теж скоро вернеться до Юлі?

avatar

Гайничеру

31 травня 2015 14:15