«Батьківщинівка»-політолог Альона Гливко у Чернівцях долучилася до міжнародної наукової конференції з розвитку політичної науки

«Батьківщинівка»-політолог Альона Гливко у Чернівцях долучилася до міжнародної наукової конференції з розвитку політичної науки

11.04.2017, 14:21

Радник голови Чернівецької обласної ради, керівник фракції ВО «Батьківщина» в облраді Альона Гливко взяла участь у відкритті 7-ї Міжнародної наукової конференції «Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи». Як повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина», на конференції обговорювали, як на практиці застосовувати політичну науку.

Завдання політологів як представників політичної науки, вважають учасники конференції – спрогнозувати політичне майбутнє держави, допомагати країнам вирішувати їхні назрілі питання.  Адже без аналізу, порад та прогнозів експертів доволі складно зрозуміти, куди рухатися, зокрема, нашій країні – особливо у період інформаційної війни, протистояння російській агресії.

«У час формування держави Україна – а це формування ще не завершилось – особлива відповідальність лежить на політологах, – сказала Альона Гливко у своєму виступі. – Адже саме вони формують рівень політичної культури держави, а, відтак, і саму державну систему».

1