«Батьківщинівка» Альона Гливко  відсвяткувала Першовересень разом з колективом школи, якій посприяла в заміні вікон

«Батьківщинівка» Альона Гливко відсвяткувала Першовересень разом з колективом школи, якій посприяла в заміні вікон

01.09.2017, 22:04

Голова фракції «Батьківщина» в Чернівецькій облраді Альона Гливко в День знань відвідала Нижньосинівецьку школу Тереблечанської об'єднаної громади. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, депутат взяла участь в урочистостях на запрошення педколективу.

Минулого року завдяки неодноразовим депутатським запитам, зверненням та виступам на телебаченні  Альони Гливко, вдалося домогтися виділення коштів на заміну старих вікон третього поверху цієї школи, де учні взимку змушені були перебувати у верхньому одязі. Наразі ж депутат разом з головою новоствореної ОТГ шукає можливості, аби решту коштів для завершення заміни вікон виділила громада з бюджету розвитку.

«Скориставшись нагодою, нагадала батькам школярів, що тепер, перебуваючи у складі ОТГ, вони мають значно ширші можливості для участі у грантах та написанні різноманітних проектів на розбудову свого мальовничого села, - розповіла п. Гливко. - Принагідно передала вітання голови облради Івана Мунтяна, і за сумлінну працю, високу професійну майстерність та значний внесок у навчання та виховання молодого покоління вручила Почесні Грамоти Чернівецької обласної ради директору школи Олені Іванівні Панчук, завучу Ользі Євгенівні Лерці та вчительці фізики Валентині Василівні Сташеску». 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Що  відсвяткувала, було  видко!  Навіть  сьогодні!

avatar

Жижиян

02 вересня 2017 14:19