«Батьківщина» сплатить штраф за те, що замінила вікна у найстарішій будівлі Чернівців

«Батьківщина» сплатить штраф за те, що замінила вікна у найстарішій будівлі Чернівців

18.04.2016, 23:08
Помітивши, що у Ляльковому театрі в Чернівцях з’явились нові пластикові вікна, місцевий активіст Артем Жук звернувся до компетентних органів аби ті з’ясували чи можна проводити ремонтні роботи у будівлі, що належить до архітектурної спадщини міста. 

Заміну вікон проводили на замовлення ВО «Батьківщина», що орендує приміщення у театрі, однак роботи проводились без відповідних на те документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коментар представників Чернівецької міської організації партії ВО «Батьківщина» щодо заміни вікон у приміщенні по вул. Головній, 22

- Міська рада забороняє проводити будь-які роботи з реконструкції, ремонту чи перебудови в історичній частині міста та на пам’ятках архітектури без відповідних дозвільних документів, – повідомив міський голова міста Чернівці Олексій Каспрук. - Роботи були розпочаті самовільно. Отже  ті, хто їх замовляв будуть оштрафовані. 

Джерело: http://press-centr.com/

1


КОМЕНТАРІ (5)

кажуть шо усі активісти це ледацюги та бажаючі відібрати кусень сала .

 

avatar

ху из активісти?

18 квітня 2016 20:17

ШТРАФ І ВІДНОВИТИ ТОБТО ПОСТАВИТИ НА МІСЦЕ ВІКНА ТІ ЩО БУЛИ!!! МРАЗІ ВИ МАЛИ РЕКОНСТРУКЦІЮ ВІКОН РОБИТИ А НЕ ГАДИТИ ! ВОРЙО ЗЛОДІЙНЯ І НЕЧЕСТЬ! ГАНЬБА ЖУЛЬЧИКАМ!!!!

avatar

ЧЕРНІВЦІ

18 квітня 2016 20:42

А для чого повертати стару рухлядь? Нехай кладуть нові! Ну затупили, не взяли дозвіл, але ж роблять добру справу. Ніякого криміналу не бачу. 

avatar

Оля

18 квітня 2016 21:38

Не затупили, а Іонел відчув вседозволенність ! Яка ціна оренди квадратного метра в ляльковому театрі для партєйців, та яка ціна оренди навпроти ? Не соромно на шару використовувати кімнати де можуть займатись дітки, в шкурно-партєйних цілях ?

avatar

19 квітня 2016 09:27

Даруйте, але до чого тут шкурно партійні інтереси? І звідки ви знаєте скільки саме сплачує за оренду організація? 100 років нікому це приміщення не було потрібне, а тут почали робити ремонт і усі одразу взбунтувалися. Та добре, що робоять! 

avatar

Вася

19 квітня 2016 11:09