«Батьківщина» пікетувала чернівецьку владу та міліцію (+відео)

«Батьківщина» пікетувала чернівецьку владу та міліцію (+відео)

05.07.2013, 14:58

5 липня Чернівецька обласна партійна організація «ВО «Батьківщина» пікетувала  Чернівецьку обласну державну адміністрацію, обласну раду (вул. Грушевського,1) та головне управління міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області (вул. Головна,24). Пікет відбувся з приводу свавілля діяльності влади та правоохоронних органів і розпочався о 9 год. 45 хв. біля будівлі ОДА та продовжився о  10 год. 00 хв. біля приміщення обласної міліції. До участі запрошувалися усі опозиційні сили краю та небайдужі громадяни. Про це BukNews повідомили у Прес – службі Чернівецької обласної партійної організації «ВО «Батьківщина». Люди вимагали покарання для міліціонерів з Врадіївки та виступили за волю для Тимошенко.

Близько 20-ти представників ВО «Батьківщина» пікетували Чернівецьку ОДА з плакатами «Геть перевертнів у погонах», «За наші гроші нас ґвалтують, вбивають і грабують», «Врадіївка, як символ бандитизму в міліції», «Вимагаємо реформи у правоохоронних органах», «Гвалтівникам не місце в міліції», «Міліція повинна захищати, а не катувати». Пікетуючі скандували «Міністра у відставку!».

За словами голови обласної організації ВО «Батьківщина» Івана Мунтяна, пікет організований на підтримку людей, які постраждали у Миколаївській області.

Нагадаємо, 26 червня 2013 року троє чоловіків затягли в автомобіль 29-річну мешканку смт. Врадіївка Миколаївської області Ірину Крашкову, вивезли її до лісосмуги і зґвалтували. По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били. Жертва насильства заявила, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції.

Галина Єреміца, chernivtsyTV 

 

1