«Батьківщина» буде жорстко боротись за новий курс управління державою, – Юлія Тимошенко

«Батьківщина» буде жорстко боротись за новий курс управління державою, – Юлія Тимошенко

19.04.2016, 11:26

            Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час виступу на засіданні Погоджувальної ради керівників парламентських груп та комітетів наголосила на тому, що поки урядовці жаліються, що начебто не можна скасувати податок на пенсії, індексувати зарплати та пенсії і знизити тарифи, величезні суми коштів щодня незаконно виводяться з держави в офшори.

            З метою запобігти розкраданню грошей українців, фракція партії «Батьківщина» розробила низку законопроектів для того, щоб змінити «курс на знищення економіки», який проводився попереднім урядом. Насамперед це законопроекти № 4380 і 4381 щодо деофшоризації, які «Батьківщина» пропонує розглянути в профільному комітеті та ухвалити в сесійній залі парламенту.

            Одночасно із ухваленням законів, що стануть на заваді вивезенню капіталів за кордон, «Батьківщина» пропонує якнайшвидще створити тимчасову слідчу комісію та (ТСК) щодо розслідування корупційної діяльності уряду колишнього прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Бурбак: Тимошенко має допомогти Україні виграти арбітраж щодо завищених цін «Газпрому»

            Під час Погоджувальної ради керівників парламентських груп та комітетів Юлія Тимошенко передала представникам «Народного фронту» підписні листи з пропозицією надати кандидатури до ТСК щодо розслідування діяльності уряду Яценюка і зазначила, що  їм «немає чого боятися фундаментальної парламентської ревізії». Такі ж підписні листи щодо створення ТСК лідер фракції має намір передати представникам інших фракцій.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Дякую, не треба нам вашого курсу. Ми вже його бачили в 2005-2009рр. Там де Тимошенко - тами біда і проблеми. Аферистки, покровителька Муні...

avatar

Юрій

19 квітня 2016 09:37

Вот и правильно! Достали уже все эти власти, которые только о себе и думают! Выборы надо делать и гнать всю эту компашку подальше! Пускай Юля что то делает

avatar

Мария

19 квітня 2016 11:11