Батькам чернівецьких школярів розкажуть  про кібербезпеку дітей

Батькам чернівецьких школярів розкажуть про кібербезпеку дітей

23.11.2018, 14:07

Навчальний центр робототехнiки «BOTEON» та Центр розвитку “STEAM Club” запрошують на захід “Батьківські збори: Що потрібно знати про кібербезпеку школярів?”, який відбудеться  29 листопада, з 18:00  до 19:00 у Буковинському медіа-центрі “Bell Vue”.

Мета заходу – в інтерактивній формі познайомити батьків та школярів із поняттями “кібербезпеки”, роботи в мережі “Інтернет”, дати основи розуміння комп’ютерної грамотності. 

 Сергій Остапов експерт заходу, доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедри програмного забезпечення комп'ютерних систем ЧНУ ім. Юрія Федьковича відповість на запитання:

? Як вчасно побачити інтернет-загрозу?

? Що в світовій павутині є цілком нормальним?

? Як розпізнати "шкідливу" програму та не встановити її на свій комп'ютер?

? Як не стати жертвою інтернет-шахраїв?

? Що таке батьківський контроль і як його встановити;

та багато інших. 

Захід є безкоштовним та спрямованим на розвиток та популяризацію STEM-освіти у Чернівцях.

Програма заходу:

18:00 - 18:10 - реєстрація, вітальна кава/ чай (Буковинський Медіа-центр «Belle Vue», вулиця О. Кобилянської, б. 2, м. Чернівці);

18:10 - 18:50 - Сергій Остапов,  “Що потрібно знати про кібербезпеку школярів?”;

18:50 - 19:00 - підсумки . 

 Довідка:

Програма Навчального центру «BOTEON» спрямована на розвиток логічного мислення, навичок програмування і конструювання у дітей, віком від 6 років. Викладання дітям базових курсів з інформатики, схемотехніки і роботі з інформацією сприяє формуванню інженерного способу мислення, придбання навичок для найбільш затребуваних, перспективних і добре оплачуваних професій, таких як програміст, розробник систем автоматики і робототехніки, інженер-конструктор.

Метою роботи Центру розвитку STEAM Club є  надання дітям важливих, для реалізації в майбутньому, знань з комп’ютерної інженерії, програмування та конструювання, природничих наук (фізики, хімії, біології, науки про Землю та астрономії), математики та інформатики, а також розвиток їхньої творчості. 

Детальнішу інформацію можна отримати за контактами: тел. (050) 642 43 04 Тетяна Карпів-Мосін,  або ж  написавши на e-mail: boteon.tk(равлик)gmail.com

1