Батальйон 'Київ-2' подякував буковинцям за гуманітарну допомогу

Батальйон "Київ-2" подякував буковинцям за гуманітарну допомогу

23.09.2014, 01:00

Батальйон спеціального призначення "Київ-2" висловив вдячність мешканцям Чернівецької області за гуманітарну допомогу, яку буковинці передали їм у зону АТО.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив журналіст Василь Забродський, який нині перебуває у Слов’янську.

"Дорогі Буковинці, земляки! Від імені батальйону спеціального призначення "КИІВ-2", щиро дякую Вам за допомогу. З першого дня створення нашого підрозділу ми постійно відчували допомогу волонтерів. Адже крім зброі, держава нам нічого не дала. І зараз питання не в тому, хто винен і чому в державі непорядок. З владою розберемся потім, після війни. А сьогодні з радістю в серці зазначаю, що до цієі бурхливоі волонтерськоі ріки приєднались і моі земляки, буковинці. Ви навіть собі не уявляєте як вчасно прибула до нас Ваша допомога. І тепла білизна, і зимнє обмундирування, і все інше вкрай необхідне сьогодні майно. І продукти, як ми бачимо, не тільки цілими партіями закуповувались в магазинах, але й зібрані багатьма людьми вдома. Все це на певний час дасть нам змогу не думати про побут. А душу зігрівають дитячі малюнки. І все це завдяки Вам, дорогі Буковинці. Честь Вам і хвала! Слава Украіні!", - йдеться у повідомленні командира окремого взводу батальйону спецпризначення "КИІВ-2" Ігоря Якубіка.

На відео: Едік "Борман" заступник командира окремого взводу батальйону "КИІВ-2" дякує чернівчанам за допомогу.

Раніше Василь Забродський повідомляв: зона АТО не відпускає. Тепер я зрозумів, чому поранені бійці після одужання воліють повернутись в АТО. Відчув сам особисто. Після повернення додому - постійне відчуття, ніби чогось не вистачає. Зателефонував декілька днів тому мені Ігор Гостюк, який збирає і возить гуманітарку нашим бійцям у КИІВ-2, і повідомив, що не може знайти водія-напарника. Знайшов. Я поіхав. Бус загружений по "самое не могу", ми з Ігорем і Віталік-журналіст із МБ (фотографує). І вже 1250 км за спиною. Привіт Славянськ. Привіт КИІВ-2".

1


КОМЕНТАРІ (2)

цим піарним цирком вже задовбали

avatar

Чернівці

22 вересня 2014 22:08

Задовбав цей Забродський. Всюди він.

avatar

Ганна

24 вересня 2014 12:34