Барановську запросили, щоб не пустити?

Барановську запросили, щоб не пустити?

28.12.2012, 17:43

Ситуація навколо керівника комунальної книгарні "Наука" Наталії Барановської, яку охорона Чернівецьких облради та ОДА намагалася не допустити на сесійне засідання облради 25 грудня, набула значного негативного резонансу.

Спочатку бійці внутрішніх військ не пропускали жінку до зали, попри те, що там мало слухатися питання про її звільнення з посади.  Після того як депутати облради від опозиції все-таки  допомогли їй туди потрапити, правоохоронці звинуватили жінку в тому, що під час штовханини вона зірвала з якогось бійця один погон. Тепер Наталію Барановську, як з'ясувалося щойно сьогодні,  вже кілька днів розшукує міліція, щоб взяти пояснення щодо тих скандальних подій. Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua.

Водночас, як заявив народний депутат України Максим Бурбак, і Барановську, і директорку книгарні "Букініст" Марину Лібанову на сесію письмово запросив керівник апарату облради М.Борець. Свою заяву народний депутат зробив сьогодні під час прес-конференції голови обласної ради пана Гайничеру. А заодно поцікавився у голови облради, чому керівника комунального підприємства спочатку запрошують на сесію, а потім війська її туди не пропускають?

Михайло Гайнічеру відповів на це, що йому відомо, що на сесію Барановську і Лібанову справді запрошували. А ось щодо самого інциденту та його наслідків поінформований недостатньо.

1