Барановську не звільнили, Манілічу дали ранг

Барановську не звільнили, Манілічу дали ранг

25.12.2012, 18:24

Для звільнення директора комунальної книгарні "Наука" Наталії Барановської у провладної більшості обласної ради забракло голосів. За проголосували лише 50 депутатів. Натомість за присвоєння чергово рангу заступнику голови облради Валентину Маналічу голосів вистачило з запасом. За проголосували понад 60 чоловік. Про це повідомляють джерела www.buknews.com.ua в сесійній залі Чернівецької обласної ради.

Як повідомляє кореспондент chas.cv.ua, на черговій сесії Чернівецької обласної ради звично працювали "піаністи". І це депутати від партії регіонів. Вони голосували за своїх сусідів в період їх відсутності. На зауваження опозиціонерів, щоб депутати голосували особисто, голова облради Михайло Гайничеру не відреагував, сказавши, що то не в його компетенції слідкувати за тим, як хто голосує. І взагалі на засіданні сесії творився якийсь безлад. Депутати від партії регіонів сиділи на чужих місцях, хоча, переконують, голосували там своїми картками.  На наше зауваження голові постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики Матвію Куцаку про ганебні факти неособистого голосування, той відмахнувся, мовляв, порушень в тому, що депутат проголосував за свого сусіда в період відсутності іншого, немає.

На відео Вадима Пелеха "вторая часть марлєзонського балєта": директора книгарні "Наука" намагаються затримати і передати в міліцію за зірваний погон.

Подробиці - згодом.

історія питання:

Скандальному заступнику голови Чернівецької облради-«тушці» підвищать ранг?

Галиць каже, що йому не до Лібанової 

Фото з сайту molbuk.ua

1