Бал на ставах правлять упирі: в одному з найбільших сіл Кіцманщини, як снігова куля, наростає конфлікт навколо водойми

Бал на ставах правлять упирі: в одному з найбільших сіл Кіцманщини, як снігова куля, наростає конфлікт навколо водойми

08.01.2019, 17:32

Боляче про це говорити, та факт залишається фактом: на ставах, створених тяжкою працею трударів колишніх колективних господарств, сьогодні розкошують упирі. Ну, як, приміром, на водоймах одного з найбільших сіл Кіцманщини, де кращі у краї ставки на правах оренди придбав такий собі «авторитет». У своїх діяннях на тих ставах цей ділок, котрий займає ще й депутатське крісло у Чернівецькій міській раді, зайшов так далеко, що в гарячу літню пору навіть діток з села не впускає до водички з села. Не кажу уже про любителів настібати на юшечку бодай карасиків. Куди вже таким, коли упирю-депутату значно вигідніше приймати в гостях таких самих ненаситних «авторитетних» ділків, як-бо він сам. Конфлікт у тому селі, як снігова куля, набирає обертів. Тому ніхто не гарантує, чим взагалі може завершитися ця веремія.

Або міркуєте, що в інших районах з орендою ставків краще для природи та селян які їх будували? І не гадайте. Скажімо, кращі з кращих водойми на моїй рідній Заставнівщині завдяки брудним оборудкам також прихопили не менш затяті ділки, аніж чернівецький депутат. На фоні тотального зубожіння тих, хто створював ці водойми, негідники час від часу влаштовують такі бали-оргії, що аж вода береги рве. З приводу радив би окремим посадовцям не виставлятися там, бо наш кмітливий і воістину працьовитий нарід усе бачить і на вус мотає. Але вірю (та й не тільки я), що це не надовго. Зокрема, для упиря з Кіцманщини котрому, як сам вважає, думка громади по цимбалах.

 Іван Агатій                                                 

Заслужений журналіст України

Член УТМР

1


КОМЕНТАРІ (1)

Влада ? Та ні, місцевий голова сільради править балом, напевно за безцінь здає в оренду ставок. А винуваті місцеві жителі, потрібно провести збори та припинити договір оренди. на базі сільради створити комунальне господарство по розведеню риби, а на зароблені кошти ремонтувати сільські дороги, допомогати одиноким пенсіонерам... . Якщо голова сільради вийо, то є вже прецинденти, відкликати (вигнати на.) та обрати нового, котрий буде вболівати не за бізнес якогось ????, а за благоустрій села.

avatar

Николай Степанов

08 січня 2019 22:31