Багато проблем, з якими буковинці йдуть до Бурбака, мали би вирішувати місцеві органи самоврядування (ОНОВЛЕНО)

Багато проблем, з якими буковинці йдуть до Бурбака, мали би вирішувати місцеві органи самоврядування (ОНОВЛЕНО)

21.07.2016, 21:10

Керівник парламентської фракці "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак провів виїзний прийом громадян на Хотинщині. 

У селі Перебиківці Хотинського району вибрали хорошого сільського голову. Пан Віктор Дронь дуже енергійна та амбітна людина. Завдячуючи його ініціативі було залучено грант на суму понад 400 тисяч гривень і от новий сучасний дитячий майданчик майже готовий. І на ньому можуть також гратись діти з обмеженими можливостями. От як такому голові не допомагати? (хоча моя допомога умовна:) - заявив Максим Бурбак.

- Ну й на завершення робочої поїздки до Хотина відвідав сесію Хотинськоі райради, провів прийом громадян та завітав до Хотинського райвійськомату, - розповів  народний депутат України Максим Бурбак. - Всюди наболілі питання й проблеми і вирішення багатьох з них цілком у компетенції місцевих органів самоврядування. Багато разів чув, що люди своїх депутатів місцевих рад ще в очі не бачили. Нічого, кажу, розберемося та допоможемо. А ви робіть висновки. Загалом гарний день сьогодні: цікавий та результативний!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламентську "відпустку" Бурбак почав з активної роботи на окрузі - за себе і "того хлопця"... Рибака

Рибак подякував Бурбаку, який попрацював замість нього у Кіцмані

- Робоча нарада з керівництвом Хотинського району :) в моїй діяльності нардепа вперше! - прокоментував нардеп фотозвіт про роботу на окрузі. 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

У Бурбака робоча нарада з однопартійцем-фронтовиком Допіряком ВПЕРШЕ ? Більше можно нічого не говорити.

Ходив-водив цапа по Хотину ........

avatar

Заєць

21 липня 2016 22:42