'Бачу прогрес, але не вражений': Федорук похвалив Зеленського за сорочку і піджак

"Бачу прогрес, але не вражений": Федорук похвалив Зеленського за сорочку і піджак

14.06.2019, 14:51

Народний депутат Микола Федорук вважає, що Володимир Зеленський ще не готовий бути президентом України.

Про це нардеп повідомив у четвер в ефірі програми "Пряма відповідь" на телеканалі "Чернівці". 

Зокрема, на запитання телеведучої про враження Федорука від перших днів перебування Зеленського на посаді глави держави, політик сказав:

"Але бачу прогрес. Бо він вже офіційні зустрічі не проводить у сорочці, тим більше чорній. Учора, здається, вже піджак одягнув. По протоколу"

Він додав, що "такі деталі дипломатії є дуже важливими".

"Важко судити за першими враженнями. Але сподіваюся, що навчиться бути президентом", – сказав Федорук.

Окрім того, нардеп, аналізуючи кадрові призначення Зеленського, зазначив, що "команди як такої у нього немає"

"Він призначає тих людей, яких він знає. 95 квартал – він же не безкінечний, скрізь не може бути", – продовжив М. Федорук, додавши, що перші кадрові призначення його не вражають.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

От того, что Вы пять лет проходили в костюмах от Бриони, украинцам легче не стало. 73% - это те, кому оказалось не под силу оплачивать ваши стильные по протоколу костюмчики, автомобили и дома. Благодаря Вашей "державной готовности, супер высокому профессионализму,  и системности" 73% украинцев оказались в тупике нищеты и безысходности. В костюмчиках Вы проводили за кордон 4 млн украинцев, которым не нашлось места в Украине. Поэтому большая просьба - не надо через три нелели после избрания критиковать президента, которого поддержало абсолютное большинство украинцев. И не осматривайте его одежду. На все это Вы не имеете морального права.

avatar

Гость

14 червня 2019 15:10

Нардеп Федорук став Лідером рейтингу «Слово і Діло» з-поміж чернівецьких депутатів-мажортиарників, бо зміг виконати більшу частину своїх обіцянок, особливо програмних, оскільки особисто голосував за велику кількість законодавчих ініціатив. За кількістю розподілених коштів субвенцій з Державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій 201-й округ Федорука на ДРУГОМУ місці в області — 79,6 млн грн. Головну увагу Федорук зосередив не на піарі, а допомозі медичним закладам міста. Медицина Чернівецької області додатково отримала завдячуючи нардепу Миколі Федоруку 10 мільйонів гривень. Наприклад, на закупівлю медичного обладнання для обласної комунальної установи «Лікарня швидкої медичної допомоги» – 5 мільйонів грн. грн., придбання медичного обладнання для Чернівецького обласного медичного діагностичного центру – 5 млн. грн.  Ці кошти прямо пішли на придбання обладнання для діагностики чернівчан і лікування буковинців із камінням у нирках. Федорук лобіював виділення коштів на придбання медобладнання для міської клінічної лікарні №3. За сприяння Федорука “Чернівціводоканал” придбав за 3 млн машину для промивання каналізаційних мереж. Спільно з Бурбаком, Федорук залучив 43 млн грн на добудову перинатального центру, 5 млн грн - на відновлення транспортного коледжу в Чернівцях. І ще багато чого іншого.

avatar

Гостю

14 червня 2019 16:33

Пан Федорук після 17 років мерства залишив спустошене деіндустрілізоване місто з "Калинівським ринком". Залишив бездарну Каспруково-Бурбакову команду, яка продовжила занепад.

Що він там наробив у ВРУ? Гроші з бюджету притягнув? Це детутатська справа? Чи може інтерес на відкати?

Так що, пане Федорук, не вамс про обраного Президента судити, бо може і до вас суд дійде по справі ринку "Добробут"

avatar

Гонза

14 червня 2019 19:05

Цього діяча хоч захищати, хоч ні, а результат буде один... 

avatar

Юрій

15 червня 2019 18:02