Автомайданівці спільно з правоохоронцями навідалися з подарунками в гематологічне відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні

Автомайданівці спільно з правоохоронцями навідалися з подарунками в гематологічне відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні

02.06.2016, 00:26

Сьогодні, 1 червня, до Дня захисту дітей місцевий «АВТО-МАЙДАН» на чолі з Сергієм Качмарським спільно із представниками правоохоронних органів та представницями модельного агентства «ШоуТайм» навідались із подарунками в гості в гематологічне відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "Авто-майдан"

Так, Сергій Качмарський розповів, що сьогодні він разом із Божеком Олександром, начальником відділу протидії наркозлочинності в Чернівецькій області, його заступником Михайлом Даниляком, а також Ігорем Довганюком  навідались в гості до маленьких пацієнтів, аби до свята вручити їм подарунки. Представники правоохоронних органів вже вдруге приєднались до такої акції, та запевняють, що і надалі по можливості будуть приходити до дітлахів. Крім того свій внесок в благочинну справу зробила і Ліна Ільніцька, директор модельного агентства «ШоуТайм», котра вже втрете навідується в лікарню із гостинцями. За її словами – всі діти в першу чергу потребують уваги, а малюки, що проходять курс лікування в гематологічному відділенні, потребують її вдвічі більше.

Також в гематологічне відділення нанесла візит і директор Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій області Оксана Анатоліївна Андрієць, котра передала особисто від себе подарунки для відділення.

Активісти, як і дітлахи, залишились задоволеними, та пообіцяли вже скоро знову завітати в гості.

Крім того Сергій Качмарський раніше цікавився у завідувача онкогематології Михайла Гнатюка, що лікарня потребує в першу чергу. Пан Михайло розповів, що на даний момент відділення потребує такої простої, але недосяжної через брак фінансів речі, як пральна машинка.

Сергій Михайлович передав це прохання начальнику УМВС в Чернівецькій області Пілігріму Сергію Вікторовичу, і вже сьогодні, о 09:00 пральна машинка була в лікарні. Це чергове підтвердження того, що Сергій Вікторович – людина слова.

Крім того Михайло Гнатюк розповів і про серйозніші потреби в таких речах, котрі просто необхідні лікарні для того, аби проводити обстеження. Так, перше, що потрібно відділенню - лінійний прискорювач, котрий застосовується в онкології, як основний елемент радіотерапії та радіохірургії. За рік він здатен врятувати життя близько 2 тисяч людей, при чому не тільки дитячих, але й дорослих,  та його вартість складає приблизно 4,5млн.грн. Також є потреба у фільтрах для крові (для R маси і плазми крові). Непогано було б, якби у відділенні було і декілька телевізорів, адже для діток це дуже важливо.

Автомайданівець Іван Гораш пообіцяв, що вирішення питання з телевізорами бере на себе.

Лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» зазначив, що передасть прохання про виділення коштів на лінійний апарат в Департамент охорони здоров’я в Чернівецькій області, та висловлює надію на те, що в облраді позитивно вирішать це питання. 

Крім того Оксана Андрієць в телефонній розмові з Сергієм Михайловичем підтвердила, що бере це питання на свій особистий контроль, та прикладе максимум зусиль задля його вирішення.

Також очільник «АВТО-МАЙДАНУ»  Сергій Качмарський  висловив велику подяку всім, хто сьогодні долучився до акції милосердя, та пообіцяв вже незабаром знову завітати в гості до малюків. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

який ПІАрний позорняк!

avatar

який позорняк

01 червня 2016 22:03

А в чому пані Кобевко піарний позорняк?В тому ,що ми майже два роки навідаємося в лікарню до хворих діток з подарунками.Меблі та вікна на суму у 30тис грив подарували,техніку передали!А,що ви зробили піарна свора ?Малишевський та Кобилка  ,що по діткам забігали піар робите?Пізно !Лікарем інфекціоністОм ти була і залишишся !!!Шоу закінчиться скоро ,а ми залишимось!Що ти конкретно робиш,тільки ображаєш лікарів ?!Сто відсотків ,що тебе не буде в слідуючїй облраді!Хазяєва не задоволені вже,повірьте ,а другого шансу не буде і не дамо!Малиш також це вже зрозумів,але вже пізно!

avatar

Сергій

01 червня 2016 22:20