'Автомайдан' представить свою політичну партію у Чернівцях

"Автомайдан" представить свою політичну партію у Чернівцях

22.06.2015, 17:15

У вівторок, 23 червня відбудеться презентація Політичної партії «АВТО-МАЙДАН». Про цілі та мету діяльності партії буковинським журналістам розкажуть Голова Політичної партії Олексій Самохін та Голова Чернівецької обласної організації  Політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Олексій Коломієць.

 Революція Гідності не закінчилася: у судах, правоохоронних органах, прокуратурі, закладах охорони здоров’я  процвітає хабарництво, корупція, кумівство. Ми покладали на нову владу великі сподівання, але розчарувалось. До владних кабінетів прийшли нові обличчя, які працюють за старими схемами. «Автомайдан» ніколи не припиняв своєї боротьби – ми постійно нагадували суддям та прокурорам, правоохоронцям, «даївцям», чиновникам та лікарям про їхнє покликання – чесно служити людям. До нас приєдналися чимало активістів та організацій, які мають спільні погляди на майбутнє України – майбутнє без корупції. Ми розуміємо, що змінити щось у нашій державі можна лише зсередини, тому вирішили організуватись у політичну силу, щоб будувати нову, чесну і ефективну владу самотужки.

 Початок прес-конференції о 12:00

 Захід відбудеться за адресою вул. О.Доброго, 5

1


КОМЕНТАРІ (7)

політичні імпотенти

avatar

eue

22 червня 2015 19:55

Увага! Провокація! Політична партія «АВТО-МАЙДАН» не має жодного відношення до Автомайдану! Олексій Самохін - банальний рейдер, у минулому - людина з молодої команди Леоніда Черновецького! Завтра буде офіційна заява з цього приводу від Автомайдану! 

avatar

Сергій

22 червня 2015 22:53

фейковая организация, фейковые лидеры.

avatar

ланос

22 червня 2015 23:08

фейкова партія, а не організація! Сайт справжнього Автомайдану тут: http://www.automaidan.org.ua

avatar

Сергій

22 червня 2015 23:13

Кльово, удар-авто-майдан.

avatar

Василь

22 червня 2015 23:46

Вроді сива розумна людина, вчасно зплигнув з удару, хоч і було шкода витрачених коштів на Ванзурякову діяльність. Все займася собі на втіху автомайданом, по принципу -чим би дитя не тішилось. Так ні знов вляпується в казна що, знову потрібно вкладати бабло, а може тішить себе, що під таким брендом Чернівчани одноголосно підтримають його кандидатуру в мерське крісло ?

avatar

Василь

23 червня 2015 09:36

Автомайдан назвав шахраєм "лідера" одноіменної партії, яку презентують у Чернівцях http://www.automaidan.org.ua/fake-automaidan.html

avatar

Сергій

23 червня 2015 14:22