«АВТО-МАЙДАН» вже вкотре із подарунками навідався в Чернівецьку обласну дитячу клінічну лікарню

«АВТО-МАЙДАН» вже вкотре із подарунками навідався в Чернівецьку обласну дитячу клінічну лікарню

17.08.2016, 21:57

Сьогодні ЧОО ПП «АВТО-МАЙДАН» вже вкотре навідалась в Чернівецьку обласну дитячу клінічну лікарню для того, аби влаштувати свято малюкам, котрі щодня ведуть боротьбу з раком. Як зазначив лідер автомайданівці Сергій Качмарський – дану установу вони відвідують вже протягом двох років. Приходять, звичайно, не з пустими руками, із собою завжди приносять солодощі, соки та великих пухнастих ведмежат, що вже стали візитною карткою «АВТО-МАЙДАНУ».

«Я радий, що до акції щоразу приєднуються нові люди» – розповідає Сергій. «Цього разу до нас приєднався Ігор Іглінський, бізнесмен, громадський діяч та один із засновників ГО «Ні наркотикам», котрий під час розмови з завідувачем відділення кардіоонкогематології Михайлом Гнатюком запропонував надати допомогу у переобладнанні одного із приміщень в душову кімнату для маленьких пацієнтів. Тож вже у вересні розпочнуться ремонтні роботи.

Мене приємно вразило і те, що до акції вирішила приєднатись депутат Чернівецької обласної ради Любов Годнюк. Вона передала малюкам гору солодощів, серед яких були смачні торти та свіжоспечені кекси. Надіюсь, що наші можновладці також не будуть залишатись осторонь добрих справ.

Під час нашого візиту до нас із проханням про допомогу звернувся і головний лікар Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Микола Чепіль, та розповів про випадки, котрі регулярно трапляються на території медичного закладу. Виявляється, в нічний час тут збираються безхатченки, та прямо під вікнами палат, де перебувають хворі дітки із батьками, розпивають алкогольні напої. Заклад ніхто не охороняє через брак фінансів, тому тут не тільки дебоширять. Так, декілька днів тому із території лікарні було викрадено 15 саджанців туй. Загалом навіть неозброєним оком можна побачити, що тут збираються любителі алкоголю, адже скрізь розкидані пляшки від спиртних напоїв. В зв’язку із цим пан Микола запропонував спільно звернутись до начальника патрульної поліції Йосипіва Олега, та попросити його виділити хоча б один автомобіль для патрулювання даної території. Вже в найближчий час я планую зустрітись і паном Олегом, та передати йому звернення від лікарів та нашої політсили. Надіюсь, це допоможе в усуненні проблеми.

А для того, аби вирішити питання зі сміттям – ми плануємо в найближчий час провести на території лікарні суботник. Запрошую всіх бажаючих приєднатись до цієї справи.

Наприкінці хочу висловити подяку Ліні Ільніцькій, котра завжди долучається до акцій милосердя, молодій громадській організації «Прорив», представники якої також були сьогодні в гостях у дітлахів, та Світлані Руснак. Я впевнений, що разом ми зможемо змінити місто в позитивну сторону. Творімо добро разом» - зазначив лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ».

1


КОМЕНТАРІ (1)

Цитата: «Цього разу до нас приєднався Ігор Іглінський, бізнесмен, громадський діяч та один із засновників ГО «Ні наркотикам»

Приэднався до чого? до коноплі, яку  вирощувати горищі областної дитячої лікарні (полікліклінічний корпус навроти готелю турист)

avatar

яч

17 серпня 2016 21:00