«АВТО-МАЙДАН» в черговий раз підтримав молодь та спорт!

«АВТО-МАЙДАН» в черговий раз підтримав молодь та спорт!

09.10.2015, 19:16

Нещодавно очільник міської організації політпартії «АВТО-МАЙДАН» Сергій Качмарський разом із однопартійцем Іваном Горашем завітали в гості в спортзал, розташований на вул.. Білоруській (район нижньої Калічанки).

Як виявляється, в спортзалі тренуються спортсмени Чернівецької обласної федерації панкратіону. Саме тут займаються улюбленим видом спорту близько 40 осіб, 20 з яких дітки віком до 12 років.

Іван Гораш, котрий народився в даному районі та завжди в ньому проживав - особисто знає про всі проблеми Калічанки і по можливості допомагає у їх вирішенні, тому саме до нього звернувся по допомогу тренер Калинюк Андрій, котрий до речі тренує дітей абсолютно безкоштовно, тому що спорт – це його життя. Справа в тому, що дітки займались на підлозі без покриття, і це приносило великі незручності, тож ще в червні місяці батьки дітей написали Івану колективне звернення про допомогу. Саме тоді ж і було закуплене спеціальне покриття для підлоги, та через технічні проблеми воно не одразу поступило в спортзал.

Та вчора, 8 жовтня автомайданівці завітали до спортсменів вже з подарунками!

Сергій Качмарський, очільник міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» звертається до ГМ «ОПОРА» з проханням детальніше прочитати дану статтю, звернути увагу на дату в зверненні та по можливості самим переконатись в тому, що даний подарунок не являється підкупом виборців.

Про це повідомляє прес-служба міської організації політпартії «АВТО-МАЙДАН» 

 

 

1