«Авто-майданівця» Андрія Коломейця сьогодні обрали заступником голови Хотинської районної ради.

«Авто-майданівця» Андрія Коломейця сьогодні обрали заступником голови Хотинської районної ради.

04.06.2016, 00:49

Сьогодні, 3 червня місцеві, чернівецькі автомайданівці відвідали сесію Хотинської районної ради, аби підтримати свого однопартійця.

Так, в Хотинській районній раді проводилась сесія, де обговорювалось безліч важливих питань, серед яких – обрання заступника голови Хотинської районної ради Олександра Плаксивого. Більшістю голосів було підтримано кандидатуру від ПП «АВТО-МАЙДАН» -  Андрія Коломейця. За Андрія проголосувало 24 депутати із 31 присутніх. Утрималось – 7. Відсутніми на сесії районної ради було 5 депутатів.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "Авто-майдан".

Команда автомайданівці навідалась в Хотин для того, аби привітати свого однопартійця та побажати йому успіхів та плідної праці на новій посаді! Сергій Качмарський зазначає, що Андрій – людина слова, а крім того він досить наполегливий та справедливий, що неодноразово доводив мешканцям Хотинщини. 

Коломеєць Андрій Ярославович народився 10.04.1973р. в м. Хмельницький. В 1990 році закінчив ЗОШ №2 в Хмельницькому.  Військовий досвід Андрія Ярославовича чималий, з  1991 по 1994рр. він служив в військово-морських силах України. В 1992р брав участь у Грузино-Абхазькому конфлікті, а з 1995 по 2000рр. служив за контрактом в Збройних Силах України. У 2007-2014р. працював у Хотинській гімназії, а вже в серпні 2014р. був мобілізований до ЗСУ. З 1 вересня 2014 року по сьогоднішній день проходить службу в зоні АТО. Одружений, має двох дітей.

Вже незабаром Андрій Коломеєць знову відправиться в зону АТО для того, аби боронити наші землі від російських загарбників. Сергій Михайлович наголошує, що така людина заслуговує не аби якої поваги та довіри, адже він ніколи не підведе жителів Хотинщини, та буде докладати максимум зусиль для розвитку свого краю.

Крім того очільник Чернівецької обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» висловив надію на те, що на майбутніх виборах, які відбудуться восени, замість шести депутатів від «АВТО-МАЙДАНУ» в Хотинські міську та районну ради вже ввійде значно більше представників даної політичної сили.

«Все залежить від них самих. Як члени Хотинської політичної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» будуть працювати – такий результат і отримають» - наголосив Сергій Качмарський.

1


КОМЕНТАРІ (2)

111

avatar

слуга народу

04 червня 2016 00:41

Після обрання такого заступника плаксивий повинен видати указ "подчиненный перед лицом начальствующим должен иметь вид лихой и придурковатый, дабы разумением своим не смущать начальство".

p.s. Всі депутати які проголосували за коломійця просто нікчеми.

avatar

Андрій

04 червня 2016 08:36