«Авто-майдан»: злочин має бути покараним!

«Авто-майдан»: злочин має бути покараним!

23.09.2015, 21:40

Наприкінці минулого року, а саме 29. 11. 2014 року в с. Верхні Петрівці, Сторожинецького району, сталась жахлива трагедія! На спецлінію 102 надійшов дзвінок, котрим повідомилась інформація про страшний злочин, що було вчинено відносно дівчинки 27. 04. 2011 року народження. Дитину було зґвалтовано 17-річним нелюдом, який проживав з постраждалою по сусідству. Судмедекспертиза підтвердила попередню історію про зґвалтування.

Особисто до мене зателефонував мій знайомий, та розповів про цей страшний злочин. Я був шокованим. За даним фактом одразу було порушено кримінальну справу, та до мене дійшла інформація, що це питання планують владнати за чималу суму, а саме 5000 євро, і організувати ґвалтівнику-педофілу можливість виїхати за кордон. Так як в той час він ще не досяг повноліття, його хотіли випустити під домашній арешт, а за кордоном його чекала мати, яка працює там вже тривалий час, тому у випадку реалізації їхніх планів злочинець би просто уник відповідальності. 

Після отримання цієї інформації мною особисто були прийняті деякі міри для того, аби його втеча була неможливою. На одній із прес-конференцій «АВТО-МАЙДАНУ» я виступив та оприлюднив в прямому ефірі телеканалу «Чернівецький Промінь» дану інформацію, і заявив, що буду особисто контролювати цю ситуацію. 

Зі своїм товаришем-автомайданівцем я поїхав в село Верхні Петрівці до сім’ї потерпілих. Вручивши дівчинці гостинці ми поспілкувались з її мамою, і з її слів переконалися в тому, що справу дійсно хотіли за кошти закрити ще до суду, а злочинця переправити за кордон. Далі ж я провів бесіду із правоохоронцем, котрий особисто проводив затримання педофіла, і той розповів, що під час затримання ґвалтівник вів себе абсолютно спокійно. Це підтверджує той факт, що дана особа є психічнохворою, тому її якнайшвидше потрібно ізолювати від суспільства. До того ж в кишені педофіла були виявлені хірургічні ножиці, тому можна тільки уявити, для чого вони йому були потрібні.

Дана справа набула розголосу між людьми, тому під домашній арешт злочинцю вийти не вдалось. Справедливість все таки існує. Рішенням місцевого суду його перевели в СІЗО до одного із стаціонарних відділень Чернівецької психіатричної лікарні. Де він почне проходити примусовий курс лікування.  Я радий, що все таки серед співробітників правоохоронних органів, судів, прокуратури є порядні люди, у житті яких відіграють велику роль людські цінності, а не матеріальні.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП «Авто-майдан»

1