'Авто-майдан' висунув Олексія Коломійця кандидатом у мери

"Авто-майдан" висунув Олексія Коломійця кандидатом у мери

24.09.2015, 20:57

Конференція Чернівецької міської організації ПП "Авто-майдан" затвердила список кандидатів у депутати Чернівецької міської ради від партії.

На розгляд делегатам представили список зі 43 чоловік. Присутні на конференції кандидати  коротко представли своє бачення нагальних завдань, які стоять перед міською громадою, означили можливі шляхи вирішення важливих проблем. Після представлення кожного претендента, всебічного обговорення кожної кандидатури, список одноголосно затвердили. Конференція проголосувала за те, щоб під першим номером у списку "Авто-майдану" був відомий чернівчанин, актичний учасник Революції Гідності Олексій Коломієць.

Делегати також висунули свого лідера кандидатом на посаду Чернівецького міського голови. 

- Конференція пройшла прозоро, біографія кожного кандидата у депутати була ретельно досліджена, рішення про висування приймалося колегіально. Загалом серед 43-х претендентів на депутатський мандат є представники усіх сфер життєдіяльності. Доктори і кандидати наук, професори і доценти, викладачі, економісти, фінансисти, керівники підприємств, колишні працівники органів державної влади і місцевого самоврядування. Авто-майдан йде на вибори  професійною і згуртованою командою  однодумців, професіоналів, людей чесних і порядних, - розповів лідер буковинського "Авто-майдану"Олексій Коломієць. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

 Опа, а його ніхто не враховував, мені кажеться на прошлих виборах він зайняв третє місце. Цікавий кандидат для Каспрука, а що автомайдан це вже партія?

avatar

Марія

24 вересня 2015 19:02

Просто ..., місце йому не в мерії...

avatar

Чернівчани

24 вересня 2015 21:18

Прекрасні люди, чудові громадяни, справжні патріоти своєї батьківщини.Успіхів Вам! Подолайте цю нечість в нашій державі та в нашому місті!

avatar

Активіст

24 вересня 2015 23:54

На мило! А не в мери!  

avatar

Адекватний

25 вересня 2015 00:11