'Авто-майдан' влаштував музичне свято для мешканців геріатричного пансіонату

"Авто-майдан" влаштував музичне свято для мешканців геріатричного пансіонату

28.05.2016, 17:10

27 травня члени політичної партії "АВТО-МАЙДАН" спільно із представницями модельного агентства "ШоуТайм" в черговий раз навідались в будинок пристарілих з подарунками, та привітали стареньких, які цього місяця святкували свій День народження, зі святом. Всього іменинників було сімнадцятеро.

 Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "АВТО-МАЙДАН".

Вже більше півтори року ми щомісяця навідуються в гості до стареньких. Окрім того я розом із засновницею модельної агенції "ШоуТайм" Ліною Ільніцькою влаштували на території геріатричного пансіонату суботник. Прибирали сад позаду закладу, та цього разу сміття було не так багато в порівнянні із тим, що відбувалось тут на початку весни. Директор пансіонату Мирослав Парасківа зазначив, що раніше така засміченість території була через те, що чернівчани залишали по собі після відпочинку гори сміття. Зараз, після його постійних зауважень  та декількох автомайданівських суботників, люди почали прибирати за собою, а це вже радує. Було зібрано близько 50 кг  сміття.

Та окрім вітань і проведення суботнику в закладі відбувся концерт за участі народного вокального ансамблю "Марічка". Організувала народні гуляння представниця модельної агенції "ШоуТайм" Оксана Ватаманюк, котра до того ж являється вокалістом ансамблю. Концерт видався доволі вдалим, адже всі ті мешканці будинку пристарілих, які змогли прийти (лежачі нажаль не мали такої можливості) були присутніми на ньому, та опісля розповідали про те, що отримали масу приємних вражень. Загалом на концерті було близько 100 глядачів. Крім того дівчата-вокалісти вручали стареньким подарунки по завершенню концерту. 

Після концерту мешканці пансіонату та директор даного закладу Мирослав Парасків запрошував дівчат знову.

Крім того вперше в пансіонат навідались представниці модельного агентства «ШоуТайм» Михайлюк Вероніка та Григорович Олександра. Після того, як дівчата пройшлись по палатах, та вручили іменинникам подарунки – вони настільки розчулились, що на їхніх очах виступили сльози.

Такі святкування для стареньких по можливості будуть влаштовуватись частіше, та в першу чергу я хочу висловити велику подяку сестрам Ватаманюк Оксані, Ватаманюк Галині, та всьому народному вокальному ансамблю «Марічка».

1