«Авто-майдан»: у Чернівцях жебраки на милицях бігають немов цілком здорові люди

«Авто-майдан»: у Чернівцях жебраки на милицях бігають немов цілком здорові люди

11.02.2016, 20:30

В Чернівцях жебракування на вулицях міста – звичайна справа для тих, хто обманом намагається видурити кошти з людей, і про наявність цієї проблеми відомо всім. Кожному напевно доводилось спостерігати за «жебраками», котрі, сидячи обабіч дороги, просять у перехожих милостиню. І багато небайдужих людей намагаються допомогти.

Чернівецька міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» підіймала питання про шахрайство на дорогах багато разів, крім того співпрацювала по даному питанню і з правоохоронними органами. Результати були, та нажаль вони виявились короткочасними.

Сергій Качмарський, очільник місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» і надалі продовжує застерігати людей, та закликає уважніше придивлятись до «жебраків», котрі просять милостиню, адже навіть сьогодні він спостерігав ситуацію, коли «інвалід» на милицях починає бігати.

«Не так давно ми звертались до правоохоронних органів з приводу псевдо-волонтерів, скринькарів, "інвалідів", та всіх тих, хто обманом випрошує в небайдужих людей кошти. Їх, як виявилось, в нашому місті дуже багато. Ось сьогодні довелось поспостерігати за однією такою шахрайкою, котра, йшовши з "робочого" місця, зупинилась прикурити цигарку, ну а далі так чкурнула, що не всі здорові люди так бігати можуть. Ось вам і "інвалід"....» пише на своїй сторінці в мережі Facebook Сергій Качмарський.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Rn8i29py2JQ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівці повернулися псевдо-інваліди та інші шахраї, які за день обманом отримують від 5 до 10 тис. грн. - "Авто-майдан"

1