«Авто-майдан» спільно з народним вокальним ансамблем «Марічка» вирішили подарувати лікарям свято

«Авто-майдан» спільно з народним вокальним ансамблем «Марічка» вирішили подарувати лікарям свято

09.06.2016, 19:33

Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організацій політичної партії «АВТО-МАЙДАН», в понеділок, 13 червня о 14:30, на базі Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні, що розташована за адресою м. Чернівці, вул. Руська, 207 А., в лекційній залі, відбудеться концерт народного вокального ансамблю «Марічка». На даний момент це вже другий спільний проект ЧОО ПП «АВТО-МАЙДАН» і з виконавицями українських народних пісень. Перший благодійний виступ даний ансамбль провів в геріатричному пансіонаті, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Підкови, 13, де як самі мешканці пансіонату, так і медперсонал, котрий там працює, мали можливість насолодитись їх професійним рівнем виконання українських народних пісень. Дідусі та бабусі були настільки задоволеними концертом, що запросили дівчат із «Марічки» знову навідатись до них в гості. Як зазначає Сергій Качмарський, лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ», наближається чудова нагода влаштувати стареньким ще одне таке свято, адже зовсім скоро один із пацієнтів пансіонату відзначатиме неймовірну дату – 100 років із Дня народження! Самі ж дівчата розповідають, що із великим задоволенням присвятять винуватцю свята виконання декількох акапельних хорових творів!

Народний вокальний ансамбль «Марічка» відзначається тим, що завжди виконує пісні вживу, і аби переконатись в цьому – варто тільки насолодитись їх неймовірним співом.

Крім того Сергій Качмарський висловлює подяку головному лікарю Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Миколі Івановичу Чепілю, та директору Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій ОДА Оксані Анатоліївні Андрієць за допомогу в організації співочого свята.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Будуть добре співати під кайфом наркотичної коноплі, вирощеної на даху обласної дитячої лікарні.

avatar

Конопля

09 червня 2016 20:33