«Авто-майдан» повністю задоволений роботою Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій області

«Авто-майдан» повністю задоволений роботою Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій області

16.06.2016, 01:35

Лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» Сергій Качмарський зазначає, що директор Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій області Оксана Андрієць, попри всі наклепи, віддана своїй роботі, та намагається зробити для медицини нашого краю якнайбільше!

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "Авто-майдан".

Так, вчора, 14 травня директор Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій області Оксана Андрієць в рамках договору про співпрацю між Товариством та Департаментом презентували Чернівецькому обласному онкологічному диспансеру кисневий концентратор та два пристрої для відкачування рідини з дихальних шляхів. Апаратуру відразу запустили в роботу. Дане обладнання надійшло в якості благодійної допомоги від Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Крім того, керівництво обговорило потребу заміни джерела опромінення в апараті дистанційної променевої терапії, яку треба здійснювати кожні п’ять років. Вартість одного перезавантаження джерела опромінення складає майже 5,5 мільйонів гривень. Як поінформувала О. Андріць, наразі вдалось закумулювати частину коштів на дану потребу, а саме з обласного бюджету на сесії Чернівецької облради вже було скеровано понад один мільйон гривень на перезарядку цього обладнання. А заміна таки вкрай необхідна, адже на даному обладнанні проводять 120 сеансів променевої терапії в день.  Відтак залишається нагромадити ще більше трьох мільйонів. Крім того вчора був всесвітній день донора крові, тому пані Оксана завітала до Чернівецького обласного центру служби крові, та привітала тамтешній колектив, а також почесних донорів із цим важливим святом.

За словами Сергія Качмарського, безпідставні звинувачення псевдо реформаторів в бездіяльності Департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій області рівні нулю. 

1


КОМЕНТАРІ (10)

Автомайдан задоволений, а народ повністю не задоволений! Ось така правда! Хай лікує департамент Автомайдан! Два чобота пара!

avatar

Народ

15 червня 2016 22:54

щось я знову нічого не розумію до чого тут атошники, волонтери, заразд майданівці. Кругом одна спекуляція. Та хто в кінці кінців спитає думки самих медпрацівників. То що два сапоги пара то правда, з одного боку кобевко з другого боку андрієць і дійсно одна одної варті.

avatar

123

15 червня 2016 23:38

а особливо мене обурило коли андрієць перед так званою комісією "обліко моралє" на чолі Кобевко та Малишевського дозволила облити брудом по суті всіх медпрацівників області. А може вони в змові. Бо щось ці два чоботи дуже пасують один одному.

avatar

123

15 червня 2016 23:48

А народ це хто? Якщо це доця любітєля бомбонів і тетин синочок, то такі да! Главврачами вже себе возомнили. А всі гімно...

avatar

До "Народу"

15 червня 2016 23:52

Так ми задоволені роботою департаменту!Два рази звернулися за допомогою для бійців ато(потрібні медикаменти)Два дні і ліки поїхали на передову!Потрібні засоби гігієни для інвалідів -візочників,результат миттєвий !Підняли проблеми забезпечення  медичною допомогою членів сімей загиблих в ато ,всі 6 райцентрів Андрієць особисто обїхала і зустрілася з кожним!Мало?Це лише за 2 останніх тижні!А підтримка акції ,,Ні Наркотикам",а допомога в організації концноту до дня медичного працівника!А ,що зробили ви тріо тимчасових депутатів ,реформатори -посад від медицини?НІЧОГО!!!А знаєте чому ,тому,що ви вмієте лише поливати людей брудом,а працювати ви ніколи не будите.Чекаємо наступних виборів,щоб вас вибити від корита!Думаю ваш ляльковод значно у вас розчарувався,а громада міста допоможе йому в цьому!А тоді поговоримо,що,як і коли!!!

avatar

АВТО -МАЙДАН

15 червня 2016 23:59

чого ви домахалися до тієї Андрієць?! Вона хоча б класний спеціаліст як дитячий і підлітковий гінеколог, усі медики це знають. А покладіть на її місце чи Кобевку, чи Малишевського, чи витягніть з архіву діда Грушка, - все одно через пару місяців будете обсирати як колись Шкробанця, Малиша, Пенішкевича та інших очільників охорони здоров'я області. Вам ніхто не зможе вгодити. Ви як сорокарічна нетрахана дівка! Працюйте кожен на своєму місці достойно й перестаньте весь споглядати як тарган в піхву!

avatar

Медик

16 червня 2016 00:10

То хай обере Автомайдан своїм лідером Андрієць! якщо вона їх задовольняє! 

avatar

Ідея

16 червня 2016 01:03

Кто такие авто майдан?это те кто под патронатом грыценка который довёл армию до ручки.

avatar

16 червня 2016 09:29

Нарешті Андрієць знайшла собі організацію куди може перейти працювати, яку вона повністю задовольняє! Поскоріше б обрали їЇ головою там, замість Коломійця. Оксана - лідер Автрмайдана! Звучить.

avatar

Вболівальник

16 червня 2016 10:56

Об'їлися коноплі, вирощеної на горищі обласної дитячої лікарні.

avatar

Вітя, який зараз лікується у ЛОРі.

16 червня 2016 22:52