«Авто-майдан» об’єднує громадськість навколо добрих справ

«Авто-майдан» об’єднує громадськість навколо добрих справ

12.10.2016, 21:06

Традиція, започаткована автомайданівцями майже 2 роки тому, ще жодного разу не порушувалась, і активісти на протязі всього часу продовжують щомісяця приходити в гості до мешканців будинку пристарілих, що знаходиться за адресою вул. Підкови, 13, для того, аби вітати іменинників із Днем народження.

Минулого тижня члени політсили знову навідались в гості до своїх давніх друзів, і прийшли, як завжди, не з пустими руками. Для винуватців свят вони підготували подарунки, а саме засоби гігієни, солодощі та соки. Окрім того, Парасківа Мирослав Степанович, директор геріатричного пансіонату та член політичної партії «АВТО-МАЙДАН» зазначив, що незабаром дідусю, котрий проживає в пансіонаті, виповниться 100 років, тож він запросив своїх однопартійців відсвяткувати цю визначну подію.

«Ми з радістю відгукнулися на це запрошення, а подарунком для ювіляра буде святковий концерт народного вокального ансамблю "Марічка" та багато приємних сюрпризів, - розповідає лідер місцевого «АВТО-МАЙДАНУ» Сергій Качмарський.

«Разом із нами в гості до ювіляра навідається і молодіжна громадська організація «Прорив» на чолі з Галиною та Оксаною Ватаманюк. Крім того, приєднатись до акції милосердя вирішила організація молодих лікарів, котрі проведуть для мешканців будинку пристарілих професійне обстеження. Всі бажаючі зможуть здати загальний біохімічний аналіз крові. Стареньких професійно оглянуть окулісти, кардіологи, невропатологи» - зазначив лідер автомайданівців. 

1