«Авто-майдан» нагадав  політикам і можновладцям про доброчинність

«Авто-майдан» нагадав політикам і можновладцям про доброчинність

11.12.2015, 10:50

У четвер, 10 грудня, члени чернівецької організації політичної партії "АВТО-МАЙДАН" влаштували для дітей справжнє свято! Відвідували два заклади, а саме школу-інтернат № 4 та обласний спеціалізований будинок дитини. Студентство ФІПМВ на чолі із Марією Жирядою провели акцію по підготовці діток шкільного віку до зими, а саме зібрали теплі речі, зокрема верхній одяг, закупили солодощі та засоби гігієни і передали все школу-інтернат №4. До акції приєднались і автомайданівці, та передали дітям партію булочок. Також Сергій Качмарський за проханням давнього товариша по спорту Боднара Віктора, котрий до того ж являється майстром спорту із пауерліфтингу, завітали в гості до дошкільнят, котрі перебувають в обласному спеціалізованому будинку дитини. В даному закладі перебуває близько 40 дітей, всі вони переважно сироти.

Активісти вирішили порадувати дітлахів, та привезли їм велику партію солодощів та соки. Незважаючи на те, що завітали в тиху годину – декілька малюків все-таки виглянуло подивитись на несподіваних гостей.

Після того, як автомайданівців поспілкувались із дітлахами та самими працівниками спеціалізованого будинку дитини, і передали їм подарунки – було вирішено навідуватись у даний заклад як мінімум раз в місяць, адже турбота та допомога покинутим напризволяще діткам завжди потрібна.

«Попереду свято Миколая, тому хочу нагадати представникам політичних сил та можновладцям нашого міста: не потрібно забувати про благодійність, і згадувати про неї тільки в разі власної вигоди або задля піару напередодні свят. Якщо вже вирішили допомагати людям – робіть це завжди» - розповідає Сергій Качмарський. 

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської організації «Авто-майдан» 

1