Прикордонники спростували інформацію щодо побиття чернівецького спортсмена: «Авто армреслера проїхало по нозі нашого бійця»

Прикордонники спростували інформацію щодо побиття чернівецького спортсмена: «Авто армреслера проїхало по нозі нашого бійця»

12.12.2016, 18:34

У прес-службі Чернівецького прикордонного загону також прокоментували бійку між головою обласного середку Федерації Армреслінг України Маріусом Байкою та прикордонниками. 

Так, військовослужбовці стверджують, що у конфлікті взяли участь четверо їхніх співробітників, а не семеро, як заявили волонтери ГО "Буковинська громада". Усі вони є учасниками бойових дій на Сході України. Двоє з них навіть мають поранення.

За словами прикордонників, інцидент трапився 1 грудня, близько 21.30. Неподалік перехрестя проспекту Незалежності та вулиці Небесної сотні, в один із дворів заїжджав автомобіль Маріуса. Він проїхав по нозі одного з бійців прикордонного загону. Інші встигли відскочити від автомобіля. Чоловіки зробили зауваження водії й у відповідь почули нецензурну лайку.

Після цього, як стверджують прикордонники, М. Байка вискочив з машини та вдарив одного з прикордонників. Військовослужбовець втратив свідомість. Інші двоє намагалися його скрутити. Водночас, четвертий у цей момент намагався заспокоїти дружину. Прикордонники запевняють, що жодного фізичного впливу до жінки їхній боєць не чинив. Він же викликав поліціянтів, побачивши яких, з місця пригоди намагався втекти Маріус Байка.

Нагадаємо, волонтери ГО "Буковинська громада" заявили, що на Маріуса Байку напали семеро осіб напідпитку, серед яких були військовослужбовці прикордонного загону.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Анаболические стероиды и агрессия идут рядом так что отгреб по делу.Да еще на друшпаке с номерами  БОМЖ. А кто налоги платить будет,деятель хренов?

avatar

доктор

12 грудня 2016 20:17