Авіарейс Чернівці-Київ можуть  відновити у червні

Авіарейс Чернівці-Київ можуть відновити у червні

16.05.2016, 21:18

Це буде вирішено 18 травня, коли Чернівецький аеропорт інспектуватиме комісія від компанії Міжнародні авіалінії України.

Компанія, зокрема, перевірятиме безпеку в аеропорту, повідомив міський голова. Якщо висновки будуть позитивні, на летовищі знову запрацює щоденний авіарейс Чернівці-Київ.

Олексій Каспрук, міський голова: І якщо їх задовольняє питання безпеки, то на 26 червня зарезервовано літак, щоб здійснювати рейси Чернівці-Київ, Київ-Чернівці щоденно. 18 травня будемо знати, що потрібно аеропорту зробити для того, щоб обслуговувати цей рейс, щоб він почав працювати.  

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/10898-aviarejs-chernivtsi-kijiv-mozhe-vidnovitis-u-chervni. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (4)

На Буковині і на Тернопіллі найменші  зарплати в Україні. На тлі зростання цін на газ, електроенергію,  водозабезпечення  купівельна спроможність буковинців (в % до зарплати)  впала найбільше в Україні. Забезпечити літак пасажирами для щоденного рейсу буде не можливо. Отже, рейси будуть збитковими. Знизити ціну на білети не вдастся  через підвищиння цін на авіаційне пальне. Тому , я не вірю в перспективи . Жодної політики, тільки економіка.

avatar

влад

16 травня 2016 19:46

Наявні тіньові схеми викривлюють картину середнього розміру заробітної плати по області, яка на третину менша за середню заробітну плату по Україні та залишається однією з найнижчих серед інших областей - 3249,0 грн. Спостерігається значна диференціація в її розмірах між сферами діяльності та між керівниками і найманими працівниками окремих підприємств і видів діяльності. По окремих підприємствах зарплата керівників перевищує зарплату працівників у 40 разів, а у майже пів тисячі керівників (12,9%) – зарплата менше мінімальної. Разом з тим, 10,5 тисяч найманих працівників, які працюють на підприємствах, установах, організаціях та у фізичних осіб-підприємців, отримують заробітну плату менше мінімального розміру.

Більше тут:  http://buknews.com.ua/page/u-chernivtsiakh-obhovoryly-problemy-tinizatsii-trudovykh-vidnosyn.html

 

 

avatar

Зарплати в тіні

16 травня 2016 21:19

А какая будет стоимость билетов?

avatar

Козлова Наталия

16 травня 2016 21:35

Щось не дуже віриться

avatar

Tetiana Semeniuk

16 травня 2016 21:36