Аваков, Степанов і Немчінов полетіли у Чернівецьку область розбиратися з епідемічною ситуацією

Аваков, Степанов і Немчінов полетіли у Чернівецьку область розбиратися з епідемічною ситуацією

21.05.2020, 10:07

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов полетіли у Чернівецьку область, яка найбільше страждає від коронавірусу, розбиратися з епідемічною ситуацією.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу з летовища перед вильотом на Буковину

"Ми вирушаємо з робочою поїздкою до Чернівецької області. Це буде візит відразу трьох міністрів: міністра внутрішніх справ, міністра Кабінету міністрів та міністра охорони здоров’я. 

Чернівецька область – регіон, який найбільше потерпає від коронавірусу. На сьогоднішній ранок із 19 706 хворих – 2 842 людини захворіли саме у Чернівецькій області.

Мушу сказати, що дуже важливо самому на місці оцінити ситуацію, поспілкуватися з лікарями, побачити на власні очі, як усе відбувається і чого їм не вистачає, а також оцінити другий етап медреформи і які корективи вніс коронавірус", - сказав він.

О 14:00 міністр охорони здоров’я, міністр внутрішніх справ та міністр Кабінету Міністрів України дадуть спільний брифінг для представників засобів масової інформації.  

Захід відбудеться сьогодні, у четвер, 21 травня, о 14:00 в Міжнародному аеропорті «Чернівці» імені Леоніда Каденюка (вул. Чкалова, 30).

1