АТОвці цікавляться про що УКРОПівець Малишевський домовився із заступником міністра охорони здоров’я

АТОвці цікавляться про що УКРОПівець Малишевський домовився із заступником міністра охорони здоров’я

16.01.2016, 17:10

Учасники АТО, волонтери та громадські активісти запитують депутата обласної ради Ігоря Малишевського – голову постійної комісії  з питань медицини, соцзахисту та АТО  про результати його зустрічі із заступником Міністра - керівником апарату Міністерства охорони здоров’я України Романом Василишиним. Нагадаємо, 15 січня  посадовець МОЗ відвідав Чернівецьку область з робочим візитом.

Свою цікавість учасники АТО, волонтери та громадські активісти обґрунтовують тим, що багато важливих питань, які стосуються організації лікування учасників АТО і звільнених у запас мобілізованих військовослужбовців, можна вирішити тільки на загальнодержавному і міністерському рівні. Значну частину проблем, які потребують такого державного реагування, було озвучено  12 січня 2016 року під час засідання Постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей.  Тому природним є інтерес учасників засідання, яке відбувалося публічно і за їх безпосередньої участі, щодо того, чи вдалося голові комісії Ігорю Малишевському донести їх потреби до високого київського гостя.

-  На жаль,  ні мене особисто, ні членів нашої комісії на зустріч з представником профільного для нас міністерства не запросили, – каже депутат  Чернівецької обласної ради Ігор Малишевський. – Про  приїзд  у Чернівці заступника Міністра - керівника апарату Міністерства охорони здоров’я України Романа Василишина нам стало відомо тільки з повідомлень ЗМІ. Взяти участь у зустрічах, які він мав у Чернівецькій області, представники Постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей не могли. Хоча за результатами активної дискусії, що відбулася на засіданні комісії 12 січня, ми виявили чимало спірних питань стосовно надання медичних послуг громаді області, виробили рекомендації і напрацювали пакет конкретних пропозицій щодо підвищення їх якості. Доведеться нам повторно запрошувати на засідання комісії керівництво Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, щоб вже від них  довідатися, чи  вдалося чернівецьким посадовцям  донести потреби учасників АТО до уваги заступника міністра Міністерства охорони здоров’я України.

1


КОМЕНТАРІ (9)

Мунтян має зуб на атошників!  

avatar

16 січня 2016 16:22

малишевський це той що малишевська маман папан при владі комуняк-ригів сиділи і молотили бабос? це той риг кого мама з федоруком місто чимкрижила і освіту міста?  а нині малишевські стали великими бендеровцамі? сцуки!!!

гнати в шию піарника!

avatar

Микола

16 січня 2016 16:25

Шо за маразм? Який зуб він на атошників має? Це тому він їздить на Схід із допомогою? Тому він дослухався до їхніх вимог і головою комісії обрали людину, яку АТОшники запропонували? 

avatar

16 січня 2016 17:47

Ну так АТОшники мають повне право з Малишевського питати, бо він завдяки їм став на посаду. Хай тепер звітує, як провтикав зустріч з зам.міністра, а не викручується, що "ми маби багато питань, а нас не кликали". З хлібом-сіллю кликати мали?"

avatar

Любов

16 січня 2016 18:03

Ну так АТОшники мають повне право з Малишевського питати, бо він завдяки їм став на посаду. Хай тепер звітує, як провтикав зустріч з зам.міністра, а не викручується, що "ми маби багато питань, а нас не кликали". З хлібом-сіллю кликати мали?"

avatar

Любов

16 січня 2016 18:03

Цікаво було б подивитись результати поіменного голосування за АТОшника на голову комісії. Тоді б ми зрозуміли хто підтримав АТОшників, а хто лише на словах!

avatar

АТОшник

16 січня 2016 18:17

що таке АТОшники??? мене вже від цього слова нуде,як і більшість людей! вони за!!!бали вже то їй землю подавай то гроші то квартири то субсідії то пільгіі А НЕ ДОХ"""Я???? ЧИ В УКРАЇНІ БІЛЬШЕ ЛЮДЕЙ НЕМА ОДИНОКИХ МАМ ТАТ, СИРІТ ДІТЕЙ, ПРЕСТАРІЛИХ .....ІНВАЛІДІВ....???? ТА ЙДІТ ВИ НАХ"""Й!

як показує практича в дійсно ті хто був на передовій навіть учасників дій не мают по судах ходят А РЯЖЕНІ ПОЦИ ВЖЕ ВСІ В ШОКОЛОДІ

ПІШЛИ НАХ!!Р СУКИ!

avatar

Степан

16 січня 2016 18:45

А ще видають себе за АТОшників бурбаківські понтонні друзі - МіІЛЬЙОНЕРИ Лазарев, Ватаманюк...

avatar

Степану

16 січня 2016 20:56

У декого вже геть зносить дах з тулуба, перестаньте дзявкати , дайте Мунтяну працювати.  Він як підтримував так і надалі підтримує бійців на Сході, родини бійців АТО на місцях, їхніх діток, бере участь в усіх заходах, пішов  назустріч, не перечив щоб Малишесвього призначили головою комісії і т.д.  Може вже заспокоїтися пора недолугим "фронтовикам" , а Атошникам пора вже тверезо оцінювати хто є хто.

avatar

Схаменіться!

19 січня 2016 15:03