Артем Семенюк змагатиметься за мандат з Бурбаком, Козаком, Кулішем і Добровольським

Артем Семенюк змагатиметься за мандат з Бурбаком, Козаком, Кулішем і Добровольським

19.09.2014, 14:11

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати по мажоритарному округу №204 (Чернівецька область) пасинка колишнього губернатора Буковини Михайла Папієва, в минулому регіонала Артема Семенюка. Таке рішення було ухвалено на засіданні ЦВК у четвер, пише "Інтерфакс-Україна".

Загалом у четвер ЦВК зареєструвала 57 кандидатів у мажоритарних округах, які балотуються як самовисуванці.

Серед них, окрім Семенюка, сім нинішніх депутатів: Ігор Циркін - в окрузі №25 та Артур Мартовицький - в окрузі №36 Дніпропетровської області, Леонід Байсаров - в окрузі №50 Донецької області, Павло Балога - в окрузі №71 Закарпатської області, Антон Кіссе - в окрузі №142 Одеської області, Дмитро Святаш - в окрузі №170 Харківської області та Валентин Ничипоренко - в окрузі №199 Черкаської області.

"Я був, є і залишусь патріотом свого краю та своєї держави. Переконаний, - кожен українець заслуговує жити в успішній, демократичній країні, яка шанує свої традиції та поважає європейські цінності", - йдеться у передвиборній програмі Семенюка.

Нагадаємо, раніше Семенюк спільно з іншими депутатами Партії регіонів зверталися з листом до Польського сейму з проханням визнати "Волинську різню" геноцидом польського населення.

— Історія подібних прецедентів не знає, щоб народні депутати, котрі отримали мандат від українського народу, намагалися дискредитувати свою націю й свою державу, — заявляє нардеп Геннадій Москаль. — Дуже сумно й дивно, що серед підписантів є депутати від ПР із Чернівецької області з українськими прізвищами Семенюк та Федоряк.

Видно, панове Семенюк та Федоряк забули, що є депутатами українського, а не польського вищого законодавчого органу. Утім, для Буковини була б невелика втрата, якби на наступних виборах вони балотувалися до польського сейму, - переконаний перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль, слова якого цитує його власна прес-служба.

Також Артем Семенюк голосував за скандальні "закони 16 січня", які були визнані всім світом, як антиморальні й недемократичні.

У червні, нагадаємо, нардепи Семенюк і Попеску засвітилися на килимі ганьби. Коридор ганьби було прокладено біля верховної ради.

- Тепер так депутати заходять до парламенту. Тут фотографії всіх зрадників України. Про це на своїй сторінці у ФБ написав Дмитро Чигрин.

Під час мітингу прихильників люстрації у вівторок, 12 серпня під стінами парламенту, нардепа-буковинця Артема Семенюка закидали яйцями. В самого депутата яйце не потрапило, натомість влучило в охоронця.

Такі висновки можна зробити, переглянувши відео видання "Навигатор", завантажене в YouTube.

На відео видно, що, коли мітингувальники накинулись на Семенюка, він заявив, що "вже позафракційний" і "не є регіоналом".



Нагадаємо, Артем Семенюк під час голосування за внесення в порядок денний закону "Про очищення влади" не брав участі у голосуванні.

У четвер, 14 серпня під час голосування за аналогічний проект Семенюк був відсутній у сесійній залі.

Колишній регіонал Артем Семенюк обраний "мажоритарником" від округу №204 (м. Хотин).

Артем Семенюк є родичем колишнього голови Чернівецької ОДА та головного регіонала Буковини Михайла Папієва.

Загалом станом на 18 вересня зареєстровано 318 кандидатів у мажоритарних округах.

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори в Україні заплановані на 26 жовтня 2014 року.

За матеріалами molbuk.ua, vidido.ua

На основному фото: Народний депутат України від Буковини Артем Семенюк голосував простим підняттям руки за диктаторські закони 16 січня.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Розумію, що цензура але іншого слова, як ДОЛБО@Б не можу підібрати!

avatar

Петро

19 вересня 2014 13:48

Артём и Гена это пустушки.  Которым в своё время попёрло,они пешки . А короли Папиев , Фирташ, Януковичь, и вся Гоп компания. ДУМАЙТЕ - НАРОД.

avatar

Народу. Просто

19 вересня 2014 18:36

на колени пустышка

avatar

народу,просто

19 вересня 2014 21:50