Артем Семенюк, який пройшов до Верховної Ради по округу, в якому знаходиться Новодністровськ, проголосував проти призначення там виборів міського голови

Артем Семенюк, який пройшов до Верховної Ради по округу, в якому знаходиться Новодністровськ, проголосував проти призначення там виборів міського голови

20.03.2013, 16:54

Сьогодні народний депутат від Партії регіонів Артем Семенюк, який пройшов до Верховної Ради по округу, в якому знаходиться місто Новодністровськ, проголосував проти призначення виборів Новодністровського міського голови. Про це повідомив інший буковинський нардеп, член фракції «Батьківщина» Максим Бурбак.

«Мешканці міста, яке знаходиться в межах його виборчого округу, неодноразово вимагали призначення цих виборів, - прокоментував Максим Бурбак дії регіонала. - Отак такі горе-обранці виконують передвиборчі обіцянки. Ганьба!!! На скільки я знаю, у голови Чернівецької ОДА сьогодні запланована робоча поїздка в Новодністровськ. Цікаво, у якого Сірка позичатиме очі Михайло Миколайович, спілкуючись з мешканцями містечка енергетиків? Адже одна справа – роздавати машини від невідомих благодійників, різати стрічечки, а інша – відповідати за недолугі дії народних обранців, яких ти сам підсунув громаді.»

За його словами, інший депутат-регіонал Геннадій Федоряк також був у залі парламенту, але участі в цьому голосуванні не брав.

При цьому, як повідомив Максим Бурбак, він, Микола Федорук та Олександр Фищук голосували за проведення виборів Новодністровського міського голови.

А раніше депутати-буковинці від «Батьківщини» проголосували також за призначення виборів Анадольського сільського голови у Хотинському районі.

Про це повыдомляє Прес-служба Чернівецької обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін».

1


КОМЕНТАРІ (1)

Прес-службі Фронту змін (а саме пані Вишневській) варто було б говорити усю правду щодо того голосування. Деталі тут: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=595 та http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=597

Якщо коротко, то було ДВА голосування з цього питання – перше в 11.06, друге в 11.23 за київський часом.

Результати першого голосування: За:62 Проти:10 Утрималися:183 Не голосували:156, Тобто РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО

Результати другого голосування: За:59 Проти:7 Утрималися:173 Не голосували:174, За:59 Проти:7 Утрималися:173 Не голосували:174 РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО

Ось результати голосування по т.зв. «буковинцям». Зелика Романа сюди включено як куратора від «Свободи» по нашій області, а Сех Ірину як ту, що пролила кров за Україну від рук Семенюка А.О.

Перше голосування:

Партія регіонів – ЗА (43) ПРОТИ(10)  УТРИМАВСЯ (58) НЕ ГОЛОСУВАВ (86) ВІДСУТНІ (12)

Батьківщина  – ЗА (8) ПРОТИ(0)  УТРИМАВСЯ (48) НЕ ГОЛОСУВАВ (31) ВІДСУТНІ (12)

УДАР  – ЗА (0) ПРОТИ(0)  УТРИМАВСЯ (37) НЕ ГОЛОСУВАВ (1) ВІДСУТНІ (4)

Свобода  – ЗА (0) ПРОТИ(0)  УТРИМАВСЯ (34) НЕ ГОЛОСУВАВ (0) ВІДСУТНІ (2)

Друге голосування:

Партія регіонів – ЗА (48) ПРОТИ(5)  УТРИМАВСЯ (46) НЕ ГОЛОСУВАВ (98) ВІДСУТНІ (12)

Батьківщина  – ЗА (5) ПРОТИ(2)  УТРИМАВСЯ (57) НЕ ГОЛОСУВАВ (25) ВІДСУТНІ (10)

УДАР  – ЗА (1) ПРОТИ(0)  УТРИМАВСЯ (32) НЕ ГОЛОСУВАВ (6) ВІДСУТНІ (3)

Свобода  – ЗА (0) ПРОТИ(0)  УТРИМАВСЯ (33) НЕ ГОЛОСУВАВ (1) ВІДСУТНІ (2)

 

Висновки:

1) по голосуванню по виборах мера Новодністровська в обох голосуваннях «клята Партія регіонів»  дала більше голосів ЗА, ніж УСІ «славні опозиційні партії» разом взяті.

2) Серед «буковинських опозиціонерів» лише Бурбак, Фищук, Федорук обидва рази голосували ЗА. Усі інші (Пишний Андрій, Яценюк Арсеній, Ванзуряк Роман) або УТРИМУВАЛИСЯ або НЕ ГОЛОСУВАЛИ.

3) Свободівці Зелик Роман і Сех Ірина обидва рази УТРИМАЛИСЯ

4) У першому голосуванні троє регіоналів (Мирний Іван, Попеску Іван, Табачник Ян) проголосували ЗА

5) Федоряк Генадій у другому голосуванні натиснув кнопку «ПРОТИ», малий Семенюк – УТРИМАВСЯ. А Мирний Іван, Попеску Іван, Табачник Ян НЕ ГОЛОСУВАЛИ

 

Тому, шановна прес-службо ФЗ і пані Вишневська, «учітє матчасть» і не маніпулюйте фактами вирваними із контексту.

Хочеться аби Максим Бурбак повідомив чому його однопартійці і справді друзі ПИШНИЙ АНДРІЙ та ЯЦЕНЮК АРСЕНІЙ не голосували ЗА призначення виборів мера Новодністровська, а замість того по-суті «ДИНАМИЛИ» ЦЕ ВАЖЛИВЕ ГОЛОСУВАННЯ???

avatar

Занадто прискіпливий виборець

20 березня 2013 16:00