Арсеній Яценюк: Не я цю політичну кризу створював, але я вимагаю якнайшвидшого її вирішення

Арсеній Яценюк: Не я цю політичну кризу створював, але я вимагаю якнайшвидшого її вирішення

25.03.2016, 19:57

Не я цю політичну кризу створював, але я вимагаю якнайшвидшого її вирішення. Персоналізація української політики призводить до втрати довіри до України як всередині країни між громадянами, так і серед наших зовнішніх партнерів. Вкотре зазначаю – прийму будь-яке рішення, яке стабілізує ситуацію і дасть можливість країні рухатися вперед. Зберіть 226 голосів, представте Кабінет, програму і реальну коаліцію, яка буде це виконувати. Або підтримуйте цей склад Кабінету Міністрів України.

Арсеній Яценюк

1


КОМЕНТАРІ (1)

Petro Kropotkin : Яценюк (з командою, звісно ж) стабілізував економіку, і вона починає рух вгору; Аваков (з командою) фактично вже створив патрульну поліцію, і реформує поліцію в цілому; Кривавий Пастор (з командою) вийшов на фініш у створенні ракетного щита і дає потужний поштовх ВПК України. Саме зараз настав той момент, коли цієї ефективної команди з НФ треба позбутися. Бо якщо дати їм довести справу до кінця, то буде практично неможливо аргументувати усунення цієї політсили від впливу на долю країни. При цьому друзі-суперники виглядають сьогодні не дуже: у самій фракції як не єврооптимісти, то антикорупціонери (дав же Бог такі фамілії!), в ГПУ броунівський рух, а щодо судової реформи, то там ще й кіт не валявся... Шкода, якщо цей уряд не збережеться, хоча б частково. Пропоную Арсенію Петровичу не здаватися - і не здавати інтереси країни.

 

Людмила Малюта: Арсеній Петрович! Не здайте Україну повністю Порошенку. У Вас низький рейтинг бо були реальні реформи, і все ж у Вас 5% а в Гройсмана1%. То чому Гройсман? Якщо Ви пробудете ще цей рік то рейтинг підніметься, бо будуть уже здобутки від реформ.Все з такими зусилями завойовано і тепер все здать Гройсману? Всіх же реформаторів витіснять,як тепер витісняють з ГПУ. Борітися-поборете. Благослови Вас Господь! Благослови Господь Україну!

 

Anatoliy Yushchenko: 1000% підтримую! Як не ворожить Луценко і Ко, не вірю їх жодному слову. Ваша позиція логічна, послідовна. За уряд мають відповідати партії, а не безвідповідальна ніким не обрана "фірма технократів". Це перевірено тривалим досвідом Європи. Do not give up!

avatar

З коментарів до цієї публікації:

25 березня 2016 18:00