Арсеній Яценюк на запрошення Білого Дому прибув сьогодні до Вашингтона

Арсеній Яценюк на запрошення Білого Дому прибув сьогодні до Вашингтона

28.06.2016, 00:40

Сьогодні розпочався  візит лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка до Вашингтона.

27-30 червня 2016 року лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк здійснює візит до Вашингтона на запрошення Білого Дому.

Візит присвячений підтримці курсу реформ в Україні, які розпочали і втілювали уряди під керівництвом Арсенія Яценюка, а також питанням міжнародної безпеки та консолідації світової протидії російській агресії.

У Вашингтоні Арсеній Яценюк проведе зустрічі з міністрами торгівлі США Пенні Прітцкер та фінансів - Джейкобом Лью, сенаторами Річардом Дурбіним, Робертом Коркером, Джоном МакКейном, іншими ключовими представниками Демократичної і Республіканської партій, а також з першим заступником виконавчого директора Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Арсенія Яценюка Ольга Лаппо, ввечері Арсеній Яценюк візьме участь у допрем'єрному показі фільму «Breaking Point» («Точка зламу»).

«Це документальний фільм про події в Україні під час Революції Гідності та розгортання російської війни проти України. Вперше до української тематики звернувся відомий американський режисер-документаліст, триразовий володар премії «Оскар» Марк Джонатан Гарріс, який у роботі над фільмом співпрацював з українським режисером Олесем Саніним», - повідомила Ольга Лаппо.

За її словами, Арсеній Яценюк запрошений на захід як один із учасників фільму, який давав для нього інтерв'ю.

28 червня відбудеться зустріч Арсенія Яценюка із Віце-президентом США Джозефом Байденом.

У Вашингтоні лідер «Народного фронту» планує обговорити нинішні результати і подальші завдання українських реформ з авторитетними експертами і фахівцями під час виступів в Атлантичній  Раді та Брукінгському нституті.

1


КОМЕНТАРІ (5)

прибув з вазаленом? корупційна злодійска сука ряжена

avatar

Роман

27 червня 2016 21:46

Мабуть допомагатимуть брехливому шльомі створювати новий "Фронт змін"?

avatar

Андрій

27 червня 2016 22:43

добре було б щоб він там і залишився назавжди

avatar

чупакабра

27 червня 2016 23:14

поехал в сша продавать остатки Украины.Сделал всех украинцев нищими, со своей бандой развязал войну,аи надеется,что своими сраными фильмами  еще раз запудрит народу мозг о найкращем премьере?! Ты обещал что с ганьбою жить не будешь! так держи слово писяй! ы

avatar

лидер Навозного Фронту

28 червня 2016 00:18

Але бурбаккурву з собою не взяв, відправив до Буковини, контрабас контролювати. Сучі діти, буде вам куля в лоб і за долар по 25 і за тарифи і за людські сльози

avatar

На все свій час

28 червня 2016 01:50