Михайлішин слізно попросив правоохоронців про захист мерії, з якої сам втік, - нардеп

Михайлішин слізно попросив правоохоронців про захист мерії, з якої сам втік, - нардеп

20.08.2013, 21:27

Вчора повертаючись додому, дізнався про замінування декількох об’єктів в Чернівцях. Проте згодом з’ясувалось, що СБУ розпочала в місті антитерористичні навчання. Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. - Одним з об’єктів було приміщення Чернівецької міської ради, яке останнім часом було залишено напризволяще командою «очільника Михайлішина» під чітким і прискіпливим контролем Продана.

Мені одразу стали чітко зрозумілі мотиви і мета таких термінових навчань та критерії відбору об’єктів. Все зроблено за класичним революційним сценарієм: почта, телефон,телеграф, Смольний ( в нашому випадку - Ратуша). Впевнений, що після візитів справедливо обурених підприємців 5-го сектору МТК "Калинівський ринок", Михайлішин слізно попросив правоохоронців про захист мерії, з якої сам втік після невдалої спроби провести виконком. Мабуть, секретар також просив очільника краю, де варто жити, Папієва поділитися з ним безцінним досвідом дистанціювання себе від людей, громади, журналістів, депутатів тощо міцними високими дверима та правоохоронцями (до речі ще й за рахунок обласного бюджету).

Певно в цих керманичів прокинулась чуйка , що не за горами багаточисельні акції протесту обурених пакращенням чернівчан (заколисаних бюджетників, обдурених вболівальників, непідконтрольних підприємців). У правоохоронців, мабуть, подібного досвіду зачистки Ратуші від «знахабнілих», на думку очільника, громадян, які насправді відстоюють свої законні права, немає. Бо за «папєрєдніков» подібні ситуації не мали місця. А сьогодні це «антитерористичні навчання»…Проти своєї громади? Це нагадує останні події в Києві, але з явним нашаруванням провінційності.

P.S. В продовження теми: сьогодні не пустили до приміщення обласної ради депутата цієї ж ради Ярослава Курка. Наївні правоохоронці пояснили свої дії інструкцією з охорони об’єкту №1. Саме так в документі обізвали приміщення Чернівецької обласної ради. В колишньому СРСР об’єктом №1 був Мавзолей Леніна. Все по Фрейду. Усвідомлюють, що дуже скоро це буде мавзолей їхньої політичної кар’єри.

Як повідомили в прес-службі УСБУ в Чернівецькій області, 19 серпня п. р. на Буковині розпочато проведення антитерористичних навчань за участю представників Антитерористичного центру (АТЦ) при СБ України та координаційної групи АТЦ при Управлінні СБ України в Чернівецькій області. Метою проведення заходу є перевірка рівня готовності регіональних органів – суб’єктів боротьби з тероризмом до реагування на загрозу вчинення терористичного акту, стан взаємодії зазначених структур та органів місцевої виконавчої влади і місцевого самоврядування під час проведення антитерористичних заходів. У навчанні беруть участь сили і засоби регіональних Управлінь СБ України, МВС України, ДСНС України, ЗС України, ДПС України, ДПтС України, а також представники Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької міської ради.

 

Коментар BukNews: 19 серпня, нагадаємо, виповнилася чергова річниця спроби державного перевороту в СРСР, коли в 1991 році група посадовців-заколотників спробувала усунути від влади Президента СРСР Михайла Горбачова.  

1


КОМЕНТАРІ (2)

у бурбака з головою щось не в порядку раз таке ляпає. Такі заходи пройшли у кожній області .

якщо бурбак вже себе зачислив до терориста то в усьому світі з таким неадекватами поступають по закону.

як саме читате світову пресу. бо як тут напишу то кіндерики попік...ся

avatar

маячня бурбаківська

20 серпня 2013 15:38

Відносно маячні. Я, скоріше, назвав би маячнею те, що сьогодні депутата обласної ради Курка охорона не пустила в приміщення ради. Це вже дійсно наші обласні очільники з головою не дружать. Бояться всіх і всього. Скоро працівників апарату на роботу будуть пускати через детектор брехні і відбитки пальців.

avatar

ІМХО

20 серпня 2013 16:06