Антикорупціонер Ковалець «наїхав» на антикорупціонера  Петіченка (ВІДЕО)

Антикорупціонер Ковалець «наїхав» на антикорупціонера Петіченка (ВІДЕО)

25.01.2018, 19:06

ВГО «Ніхто крім нас» у Чернівецькій області звинуватила місцевих Стопкорупціонерів у протиправній діяльності

Голова ВГО «Ніхто крім нас» у Чернівецькій області Юрій Ковалець сьогодні  зібрав прес-конференцію, де оприлюднив факти протиправної , на його думку, діяльності громадської організації «Стопкорупції».

Зокрема, пан Ковалець повідомив, що ГО Стопкорупції юридично не зареєстрована у Чернівецькій області, а її представники мають кримінальне минуле.

«Чимало неправдивої інформації виливається представниками цієї організації у Чернівецькій області, окремі представники ГО мають кримінальне минуле, вони самі провокують конфліктні та скандальні ситуації, а потім проводять розслідування, - зазначив Юрій Ковалець, - тож ми вимагаємо і в правоохоронців звернути увагу на діяльність цієї організації, відкрити призупинені кримінальні провадження стосовно, так званих,  представників Стопкорупції, які, прикриваються посвідченням працівників Інформаційного агентства Стопкорупції з логотипами 5 каналу, на що в нас  є офіційна відповідь з відкритих джерел, що представники Стопкорупції не є представниками 5-го каналу. Ми готові надати усі факти і документи стосовно цієї інформації і хочемо, щоб правоохоронці втрутились у цю ситуацію, бо вважаємо, що діяльність ГО Стопкорупції дискредитує усі інші громадські організації».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один из самых коррумпированных видов деятельности — борьба с коррупцией

 

Голова Чернівецького підрозділу ГО Стопкорупції Микола Петіченко прокоментував вищезгадані звинувачення :

«Ми представляємо Інформаційне агентство Стопкорупції, воно юридично зареєстроване у Києві, і в Статуті не прописано, що наша організація не може займатись діяльністю у Чернівецькій області. Також ми є окремим проектом 5-го каналу , тому наших працівників у штаті немає, але ми із каналом співпрацюємо. Щодо моїх доходів – я був на заробітках в США, також отримую гонорари за розслідування для Стопкору.

Джерело: http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

фока

25 січня 2018 19:38