Анонс подій на Чернівецькому Євромайдані у четвер, 12 грудня 2013 р.

Анонс подій на Чернівецькому Євромайдані у четвер, 12 грудня 2013 р.

12.12.2013, 14:07

Центральна площа Чернівців, Євромайдан

10 год. – просвітницький автопробіг з метою інформування краян про події в країні Глибоцьким та Заставнівським районами.  

12 год. – акція молодіжної організації «Батьківщина молода». Передбачається після збору на Центральній площі відвідання чернівецьких вузів і спілкування з викладачами.

17 год. – спільна молитва.

Регіональний штаб національного спротиву

Шановні буковинці!

Вночі 11 грудня злочинна влада знову кинула на мирних мітингувальників Євромайдану внутрішні війська та спецпідрозділи «Беркут». Своїми діями влада черговий раз продемонструвала звіряче ставлення до прав і свобод людини, своє ставлення до думки простих українців. В нерівних умовах Герої майдану вистояли, зробили все аби зберегти острівок Свободи. Майданівці продовжують відбивати атаки беркуту.

Своїми діями влада вкотре довела всьому світу, що вона є насправді злочинною і жодного відношення до Конституції України не має. Влада захищає виключно свої інтереси, забуваючи, що джерелом влади є народ.

Ми обурені діями влади, висловлюємо солідарність із мітингувальниками Євромайдану!

Звертаємося до всіх небайдужих буковинців. В ці нелегкі для країни дні ми повинні підтримати акції на Євромайдані, де наразі перебувають сотні наших земляків. Саме зараз в Києві вирішується доля України. Закликаємо всіх підтримати Київський Євромайдан і не дати владі черговий раз поглумитися над Україною.

Чернівецький Євромайдан переїжджає до Києва. Оголошуємо мобілізацію на Київ, у Чернівцях на Центральній площі залишаються лише намети з кількома активістами для реєстрації і відправки протестувальників до столиці.

Всі на Київ!


І.Мунтян В.Мельничук О.Шкурідін

1