Ані Лорак звернулась до українців: Відчепіться від мене! Я несу любов!

Ані Лорак звернулась до українців: Відчепіться від мене! Я несу любов!

28.11.2014, 21:27

Після  того, як  і  другий  концерт  Ані  Лорак  в  Києві  обернувся  гучною  бійкою, в якій  були задіяні   і спецназівці,  співачка вирішила  повідомити   українцям свою  позицію,  передають Патріоти України. Наводимо текст  її звернення без змін.

 «Я пишу цей лист від чистого серця. Я довго мовчала, і, напевно, це було помилкою, оскільки це мовчання використовувалося проти мене. Тепер я хочу розставити всі крапки над «і», висловити, що я дійсно відчуваю.

Останнім часом моє ім’я цинічно використовується для різноманітних політичних та медійних маніпуляцій. При цьому, моя громадянська позиція є і залишається незмінною: я люблю Україну, і любов до батьківщини ввібрала з самого дитинства. Я народилася в прекрасному буковинському краї і вважаю, що патріотизм людини визначається не словами, а вчинками. Протягом 20-ти років моєї творчої діяльності, я прославляю Україну по всьому світу, на всіляких конкурсах і фестивалях, приносячи нагороди і формуючи позитивний образ України. Моя місія як артиста нести музику, дарувати людям радість.

Я не політик, і ніколи не відчувала амбіцій з цього приводу. Впевнена, що не можна змішувати ці два поняття: артист і політика. Але сьогодні саме політики використовують моє ім’я з метою своїх брудних ігор.

У той день, коли, виконуючи інтернаціональний обов’язок в Афганістані загинув мій брат, моє серце розривалося на частини, я не розуміла «за що?» Привезли цинкову труну, яку навіть не дозволили відкрити. Мій вибір був між ненавистю і любов’ю. Як з цим жити? Я вибрала – любов. Влада і гроші, чиїсь політичні ігри … Я досі не знайшла відповіді, за що і заради чого він загинув …

Я зробила свій вибір – нести любов людям через музику. Це завжди було і буде моїм вибором: служити людям своєю творчістю. Коли я на сцені, з глядачами мене об’єднують – музика і любов. Коли я співаю, я співаю для всіх і не поділяю свого глядача по національності або релігії, за кольором шкіри або сексуальній орієнтації. Для мене, це не чорний або білий, це просто люди, які люблять мою музику, а я співаю для них.

Ніхто не має права мені диктувати, яким чином мені любити і підтримувати свою країну. Свій внесок у справу миру, злагоди, підтримки українських громадян я роблю не під тріск телекамер, а так, як вважаю за потрібне і гідним. Я не прошу всіх погоджуватися зі мною, але я прошу поважати мою думку. Тому що демократія – це повага думки інших. Це цивілізований шлях будь-якого демократичного держави, в якій головною цінністю вважається людське життя, сім’я, мир і процвітання.

Тому ні «ДНР», ні «ЛНР», ні «Правий сектор», ні «Свобода», не мають морального права торкатися мого імені. Вони не мають ніякого стосунку до мене! Я за мир! І прошу цього світу для всіх нас! Я вірю, що хороших людей набагато більше, ніж поганих. І добро рано чи пізно перемагає зло! »

Джерело: http://patrioty.org.ua

1


КОМЕНТАРІ (7)

Шановна наша Кароліна! Ми тебе любимо і поважаємо! Нажаль сьгодні в Україні "правлять бал" наглість, тупість, зрадництво, безсовістність, та ще всяка нечість на чолі з .... Цей твій лист написаний для розумних, освідчених людей. Для всілякої босоти це вищща грамота, їм не дано розуміти ті речі про які ти пишеш. Головне  Кароліна не нервуйся, треба трошечкі почекати, ці гадюки скоро перегризуть один однму горло.  

avatar

До Ані Лорак від Чернівчанина

28 листопада 2014 20:32

Храни тебя Господь! Умница, красавица, мы тебя и твое творчество уважаем и любим.

Любим Черновцы, черновчан. Наша семья прожила в Черновцах 8 лет.  Прекрасный край, доборейшие люди.

Пройдет смута,грязь осядет.

avatar

Таисия Задорожная

28 листопада 2014 23:52

Мудаки із партії із зухвалою назвою "Свобода" та Прави й сектор, хочуть  щоб всі думали і ходили у строю, яким будуть керувати ВОНИ. Їдіть на(видалено адміном). тупі бездарні цапи із жагою влади. Ви хочете мати за рабів таких чудових жінок як Лорак, розумних чоловіків, гордих жінок? Ви хочете керувати ними. А вони вам ще раз культурно відповідають : йдіть на (видалено адміном), тупі невігласи 

avatar

Браво

29 листопада 2014 12:01

Редакція, це звернення вона зробила ще весною з "самоваром в руках". не займайтесь фейками!

avatar

paprika

29 листопада 2014 22:25

Ця потасовка її нічому не навчила. http://nr2.com.ua/News/culture_and_science/Posle-skandala-v-Kieve-Ani-Lorak-otpravilas-v-Moskvu-poluchat-premiyu-85716.html
avatar

Дон Педро Чупакабро

30 листопада 2014 21:44

Ти просто дон ПЕДРИЛО!!!

avatar

До дона педро

30 листопада 2014 21:59

Можна звертатись просто Бомбоно Чупакабро
avatar

Дрн Педро ЧУпакабро

30 листопада 2014 22:10