1


КОМЕНТАРІ (11)

певно тільки в чернівцях "працює" депутатська комісія. В кількості трьох чоловік. І як не буде вона "працювати" то медицина Буковини перестане існувати. Я б перевірив як зявилася ця комісія, хто обирав членами цю братію Кобевко, Малишевський та їх компетенцію роботи в медицині. Які в них здобутки на практиній медичній ниві, що їх обрали на такі посади. І коли припинеться свавілля і показуха цієї  в кавичках комісії. Встидно дивитися на це коли все це відбувається ще за бездіяльності керівництва області коли йде публічне приниження лікарів, які не один десяток років, а то і все життя віддали медицині. А тут вибачте два чи три пурця будут вчити як працювати. Ганьба.

avatar

123

13 червня 2016 20:42

Опять Кобевко не права?Опять вам на хвост наступили?Не нравится комиссия,прийдите туда и скажите,хватит тролить Андриец,хватит комиссии указывать на нарушения,берите бабло дальше,господа хапуги.Вы привыкли к комунизму в здравоохранении,хрен вам сладкий,а не коммунизм.Вам правда глаза колет,Малышевский и Кобевко молодцы,что валят таких,как Андриец,и таких,как вы,123-й...

avatar

123-им

13 червня 2016 21:16

Удивляет молчание медиков, где профсоюз, где коллективы? Неужели вам нравится когда вас унижают? Или вы думаете к вам не прийдут? Кроме своих вопросов эта комиссия ничего не добивается, ни одна установа не получила от них реальной поддержки! Всегда говорили что медиков утопить невозможно, встаньте с колен, откройте глаза и рты! 

avatar

321

13 червня 2016 23:11

Все врачи в Украине берут бабло,все.Вы говорите,что бы врачи поднимались,а против кого и за что?Не надо провоцировать общественность против комиссии,не поможет.Эти люди за правду.

avatar

321-м

14 червня 2016 01:42

та пропади воно пропадом здоровя своє дорожче, коли люди не бачать як ними маніпулюють і наскільки всім байдуже. Напевно всі ми варті того щоб нами заправляли Кобевко, Малишевські, Януковичі, Яценюки, Порошенки і так далі і що разу одні покращення, а коли ж жити будемо. Що дітям своїм та внукам скажемо.

avatar

123

14 червня 2016 08:46

І що залишимо після себе. А то або все розвалять що було добре або розкрадуть в приватну власність

avatar

mamolog

14 червня 2016 09:29

1. Комісія вже з 5-ти осіб.

2. Комісію не обирають. а до неї бажаючі записуються. В основному всі рвались до бюджетної, земельної, екологічної, будівельної комісій , туди де можна урвати.

3. Призначають(обирають) відкритим голосуванням тільки голову. Ось тут можете шукати договорняки, Мунтян доклав всі зусилля, щоб Кобевко не була головою комісії.Але попри все вона зуміла зоорганізувати роботу комісії, і ця комісія дійсно працює, на відміну від тих куди позаписувались рвачі.

4. Дійсно у них немає 20-30 річного досвіду, але у них є своє бачення, і це є добре. Медицина вже давно очікує змін і завдячуючи таким , як Ольга, хоч поступово, але зміни на краще відбуваються.

Успіху Вам Пані Ольга. Якщо Вас критикують то Ви на вірному шляху.

avatar

123-му

14 червня 2016 10:16

Хорошее сравнение,Кобевко=Янукович,Малышевский=Порошенко))))))))))Автору текста респект,повеселил от придуманого.А если честно,то одни из нормальных депупатов облРады.

avatar

ТТ

14 червня 2016 10:46

їй-бо смішно читати адвокатів пані Кобевко. "Мунтян все зробив, щоб Оля не стала головою комісії" - це приклад того, як якась  дрібнота паразитує на відоміших за себе, в даному випадку - на імені голови облради. І на прізвищі тата свого. Бо саме воно ще нічого не зробило, а що зробило - невпопад. І чомусь не взяло прізвище чоловіка, а на татовому сидить. Бо воно відоміше. Дитинко, на скандалах лиш твій тато вміє виїзжати, а ти і цього не вмієш...

avatar

Оля

14 червня 2016 12:31

напомните,кто руководил освитой в Черновцах?...)))))))кто самый честный журналист ?....)))) смешно слушать про честных юнцов рвущихся на руководящие должности. 

avatar

самые честные

14 червня 2016 12:31

до руководящей должности надо дорасти.Приобрести опыт,знания. Хороший врач тот,кто смог вылечить сотни пациентов,а не тот,кто кромче всех кричит. 

avatar

рыжая Черепица

14 червня 2016 14:19