Оголошений депутатом Чернівецької обласної ради Андрій Білогорка не одразу знайшов собі місце у сесійній залі

Оголошений депутатом Чернівецької обласної ради Андрій Білогорка не одразу знайшов собі місце у сесійній залі

14.03.2013, 18:42

Переможців на проміжних виборах Андрія БІЛОГОРКУ та Василя ЗАЛЯВСЬКОГО оголошено депутатами Чернівецької обласної ради. Депутатів БІЛОГОРКУ та ЗАЛЯВСЬКОГО привітав голова облвиборчкому Іван ЖУРАВЛЯ і вручив їм депутатські картки.

Відтак вже депутат Білогорка, якого на табло позначили як позафракційного, навіть взяв слово й звернувся до колег-депутатів з короткою промовою. Він повторив те, що говорив під час своєї виборчої кампанії. У сесійну залу прийшов, щоб представляти громаду міста, а не політичні партії. Тому сподівається, що обрані раніше за нього депутати так само зможуть піднятися над своєю партійністю і працюватимуть на громаду. А ще додав: "Рідне місто" наполягатиме на запровадженні в місцевих радах поіменного відкритого голосування та подальшому оприлюдненні його результатів.

На відміну від свого колеги Василя ЗАЛЯВСЬКОГО, Андрій БІЛОГОРКА не одразу знайшов собі місце у сесійній залі. А відтак поки його шукав, то встиг привітатися з секретарем міської ради Віталієм Михайлішиним та народним депутатом України Максимом Бурбаком. Вибори він виграв в тому самому окрузі, в якому до нього  переміг саме Максим Бурбак. Працівниця апарату посадила Андрія Білогорку у тому ж ряду, в якому сидять депутати фракції Партії регіонів.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Там емцу и место у параши)))))))))

avatar

хихихи

14 березня 2013 14:57

avatar

Бордиян Станислав

18 березня 2013 00:58