Андрій Полянек: Моя виборча програма це план, як зробити життя мешканців Мамаївської громади комфортнішим

Андрій Полянек: Моя виборча програма це план, як зробити життя мешканців Мамаївської громади комфортнішим

26.10.2017, 23:01

Член політради УКРОПу, ветеран АТО Євген Тєрєхов відвідав Буковину та зустрівся з мешканцями Мамаївської та Кіцманської ОТГ. Під час зустрічі герой поспілкувався з краянами та підтримав однопартійців, які братимуть участь у виборах 29 жовтня.

 «Колишні військові вже давно не покладаються на владу й допомагають одне одному самі: займаються реабілітацією та оздоровленням поранених, опікуються сім’ями загиблих та об’єднуються, щоб вплинути на політичне життя країни. Наслідувати власний приклад самоорганізації укропівці-ветерани пропонують мешканцям новоутворених громад. Домогтися успіху можна тільки покладаючись на власні сили та перевірених справами побратимів. Для нас завжди одним із головних принципів є не на словах, а на ділі працювати на благо громади та відстоювати права мешканців. І я знаю точно, що буковинські укропівці є справжніми професіоналами і людьми, які вміють вирішувати навіть найскладніші питання», зазначив Євген Тєрєхов.

Андрій Полянек: Моя виборча програма ? це план, як зробити життя мешканців Мамаївської громади комфортнішим

Водночас кандидати в депутати від УКРОПу наголошують, що перш за все розвиватимуть інфраструктуру громад, освіту, медицину та налагоджуватимуть контроль за розподілом місцевих бюджетних коштів.

«Для мене наша громада, всі ми – це одна велика родина. Тут живуть люди-господарі, які передусім покладаються на самих себе. Але, звісно, є питання, які треба вирішувати на місцевому та державному рівнях. Моя виборча програма – це план, як зробити життя мешканців громади комфортнішим. Таким, щоб людям навіть на думку не спадало шукати кращої долі деінде, на заробітках. Мрію, щоб вони гідно жили вдома – у впорядкованих, розвинутих селах», – наголосив кандидат на посаду голови Мамаївської ОТГ, укропівець Андрій Полянек.

Нагадаємо, 29 жовтня буковинський УКРОП братиме участь у виборах у Кіцманській та Мамаївській ОТГ. Зокрема, на посаду Мамаївського сільського голови балотується укропівець Андрій Полянек. Список кандидатів у депутати до ради Кіцманської міської ОТГ очолив депутат Чернівецької обласної ради Іван Костащук.

Джерело: http://freelife.cv.ua/ 

1