Американці прислали голові Чернівецької ОДА безкоштовні оправи для окулярів

Американці прислали голові Чернівецької ОДА безкоштовні оправи для окулярів

08.09.2017, 17:18
У рамках благодійної акції «Безкоштовна оправа для окулярів для соціально-незахищених верств населення» до Чернівецької області надійшла партія оправ для буковинців. 
 
Сьогоднішня подія – лише початок співпраці з Українською федерацією Америки у сфері допомоги населенню Чернівецької області з вадами зору, - повідомляє прес-служба ЧОДА. Домовленість про співпрацю розпочалась зі спілкування голови Чернівецької ОДА з українською діаспорою під час його візиту до США цьогоріч у лютому. Організатори акції з українського боку висловили впевненість, що дана благодійна акція матиме продовження та разом з оправами людям із вадами зору будуть надаватися і лінзи, які наразі за власні кошти забезпечив голова благодійного фонду «Центр відновлення зору»  Анатолій Совва. 
 
Голова благодійного фонду «Центр відновлення зору» Анатолій Совва розповів, що  в рамках акції вже здійснено прийом людей в Глибоцькому, Путильському, Заставнівському та Кіцманському районах. «Протягом 5-ти днів у районних центрах роздано 81 оправу. Сьогодні окуляри отримають ще 28 осіб, переважна більшість з яких – люди похилого віку, яким необхідно відчувати піклування та допомогу від держави та суспільства".
 
1