'Альоша... розгубив залишки авторитету': журналіст емоційно відреагував на скандал з Гончаруком

"Альоша... розгубив залишки авторитету": журналіст емоційно відреагував на скандал з Гончаруком

16.01.2020, 15:00

Український бізнесмен, журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо аудіозаписів Олексія Гончарука, які з'явилися в мережі. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Відбулася чудова розмова наших горе економістів. Альоша раптом заявляє, що у президента туманне уявлення про економіку і примітивне уявлення ще про щось. Ми, вибираючи Зеленського, розуміли, що ніякого іншого уявлення у нього економіку бути не може", - розповідає він.

Винятки, на його думку, становлять абсолютні ідеалісти, які "мабуть думали, що в 95 кварталі ввечері вивчали Маркса".

"Треба розуміти, що якщо Володимир Зеленський не звільнить прем'єр-міністра, при якому розперезалися всі ці шахраї під назвою міністри і керівники держпідприємств, які виписують собі зарплати в 100 або в тисячу разів більше, ніж працівники цих відомств, то кульгавим каченям залишиться не тільки Олексій Гончарук, який розгубив залишки авторитету, але і Володимир Зеленський, при якому не відбувається зміни такого роду людей. Міняти подібних людей просто необхідно, вони повинні відчувати себе підвішеними. Тоді Зеленський не буде втрачати свій авторитет. Тому що ви знаєте – авторитет там нагорі – це лише коли бояться. За совість у нас міністри не працюють", - говорить Пальчевський.

Джерело: https://chronicle.znaj.ua/ 

 

 

1