Активність депутатів Чернівецької міськради помітніша радше у соцмережах, аніж у сесійній залі

Активність депутатів Чернівецької міськради помітніша радше у соцмережах, аніж у сесійній залі

18.09.2015, 02:15

Позачергова сесія Чернівецької міськради вкотре провалилась:

- Зареєстровано... Ого! Зареєстровано 12 депутатів. А звідки 12? Ну, все, шановні колеги, кворуму немає, сесія не відбулася.

На позачерговій сесії обранці могли подолати вето міського голови. Нагадаємо, нещодавно Каспрук ветував рішення міськради щодо надання трьох земельних ділянок у користування приватним підприємцям. Серпнева сесія дозволила бізнесменам встановити свої кіоски на проспекті Незалежності, а прокуратура оскаржила.

- Позиція і моя, і прокуратури така, що це не відповідає чинному законодавству. Тому що всі земельні ділянки для комерційної діяльності мають надаватися на конкурентних засадах, - підкреслив Олексій Каспрук, Чернівецький міський голова.

Та обговорити вето щодо цих трьох об’єктів майже ніхто не прийшов. Не було і найактивніших поборників за справедливість у вирішенні земельних питань.

Після сесійного засідання, на якому ці рішення ухвалили, деякі депутати активно обурювалися у соціальних мережах. Мовляв, сесія "проводить", так звані, "шкурняки". Однак висловитись привселюдно і з приводу тих самих неоднозначних питань, і щодо претензій прокуратури не забажали. 

Джерело: ТВА

1