Активісти Євромайдану пікетуватимуть Чернівецьку ОДА  (оновлено о 10.21)

Активісти Євромайдану пікетуватимуть Чернівецьку ОДА (оновлено о 10.21)

26.11.2013, 12:33

Сьогодні, 26 листопада, студенти чернівецьких вузів пройдуть євроходою по місту. Студенти збираються біля гуртожитів на вулиці Стасюка і звідти підуть до Центральної площі. Йтимуть з прапорами та гаслами.

Студенти кажуть, що профспілка студентів написала звернення до ректора ЧНУ Степана Мельничука, щоби під час мітингу не зараховували відсутність на парах. Мовляв, студенти не ходять на мітинг на Центральній площі, бо бояться "енок".

Скільки студентів збиреться на євроходу і скільки часу вона триватиме поки що невідомо. (molbuk.ua)

Починаючи з вівторка, 26 листопада, включно по четвер 28 листопада організовані зустрічі небайдужих на Євромайдані Чернівці плануються з 18 години і до "нємогу". Але будь-хто може приєднатися в будь-який час, адже на площі встановлені намети, в яких постійно і вдень, і вночі перебувають активісти.

 Тому у вівторок: main meeting at 6 PM; до цього о 14:00 сходимо попікетуємо Чернівецьку ОДА і спитаємо у Михайла Папієва #wtf про гроші; ну і all day all night http://youtu.be/aYwTZOKnRPw



p.s. якщо пісня не та, то пропонуйте в коментах ту.

Євромайдан в Чернівцях 23.00

Євромайдан Чернівці
(GS) ?#‎євромайдан? підводимо підсумки другого дня ?#‎євроЧе? ?#‎Чернівці?:

 1. Позитив: протрималися ніч і другий день. Негатив: "прекрасна" погода попсувала цілу купу планів щодо активностей.

2. Позитив: "мешканці" забезпечені практично всім необхідним (їжа; електрочайники; дощовики і галоші!!! намети, яких стало +1 великий тощо). Негатив: Перебої з електрикою, яку час від часу приходиться зичити; все ще відсутній генератор. Люди, дякуємо за те, що приносите, але ми хочемо бачити і вас дещо подовше на мадйані

3. Позитив: є якісь рухи щодо позачергової сесії Обласної ради (https://www.facebook.com/cvforeu/posts/1376915699223630); нагадаю, що це одна із позицій нашого звернення (https://www.facebook.com/cvforeu/posts/1376293282619205). Негатив: щодо позачергової сесії міської ради поки нічого невідомо.

 4. Позитив: маємо +1 великий військовий намет, в якому тепло. Негатив: приходили із районної ради, намагалися скласти адмінпротокол про незаконне встановлення наметів на площі; після того, як один із учасників координаційної ради відмовився його підписувати, чиновники зникли у невідомому напрямку. Чекати суду?

 5. Позитив: Люди приходили. Люди були. Негатив: людей могло бути більше.

6. Не можемо визначитися чи Позитив, чи Негатив: кажуть люди, що Вельмишановний Михайло Папієв сказав, що ми стоїмо і мерзнемо за гроші. агій. хто був на брифінгу? було таке?

p.s. наступним постом - плани на завтра.

25.11.2013. Чернівчани, здебільшого студенти, на Центральній площі продовжували протестувати проти припинення Україною курсу на євроінтеграцію. Новий тиждень розпочався з досить складних погодніх умов, особливо зранку і вдень, дощ, сніг… Але встановлені намети. Дехто приносить продукти, печиво, цукерки, допомагає і грошима. Настрій позитивний. Слава Україні! Тетяна Стрільчик, «Версії». фото автора.

 

1