Активісти буковинського УКРОПу долучилися до акції за цивілізоване розмитнення європейських автівок

Активісти буковинського УКРОПу долучилися до акції за цивілізоване розмитнення європейських автівок

06.09.2017, 18:13

У Чернівцях активісти буковинського УКРОПу долучилися до всеукраїнського автопробігу, під час якого вкотре привернули увагу щодо підтримки цивілізованого ринку б/у авто в Україні. Організатори проїхали центральними вулицями міста і завершили акцію під стінами Чернівецької ОДА.

«Мова йде про підтримку законопроектів № 5561 і № 5562, які зареєстровані народними депутатами від УКРОПу ще в грудні минулого року. Ці документи передбачають зняття низки обмежень на ввезення в Україну вживаних автомобілів з Європейського Союзу та зміну екостандарту «Євро» на обов’язковий технічний огляд. Обов'язкову сертифікацію вживаних транспортних засобів під час імпорту пропонується також замінити на проходження обов'язкового технічного огляду. Ця вимога відповідає європейському досвіду», - розповідає Віталій Ткачук. Укропівець додає, що законопроекти про цивілізоване розмитнення, написані для пересічних громадян, людей, для яких автомобіль не є розкішшю, а засобом пересування.

 Нагадаємо, Комітет Верховної Ради з питань євроінтеграції підтримав законопроекти № 5561 та № 5562, які розробили народні депутати з УКРОПу у співпраці з представниками ГО «ЗАВТРА» та спільноти «Вільні люди мають авто». Ці документи знімають низку обмежень на ввезення в Україну вживаних автомобілів з Європейського Союзу та замінюють відповідність стандарту «Євро» на обов’язковий технічний огляд.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Остап

06 вересня 2017 18:42

Парадокс ситуации заключается в том,что умники,которые не платят налоги,мешают ездить и жить законопослушным автомобилистам.Кофискация и штрафы!Безоговорочно!Контрабас вне закона!Куда подевались правоохранительные органы?Доигрались и дождались до ручки.

avatar

Адвокат

06 вересня 2017 19:33