«Солідарність» буде спостерігати за усіма виборчими дільницями у Чернівцях проти нечесної гри окремих кандидатів

«Солідарність» буде спостерігати за усіма виборчими дільницями у Чернівцях проти нечесної гри окремих кандидатів

14.11.2015, 22:38
Про це на своїй сторінці у ФБ написала голова Чернівецької міського організації політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Наталія Якимчук.
 

Шановні друзі!
Завтра двері виборчих дільниць знову відчиняться й ми обиратимемо у другому турі Чернівецького міського голову. 
Впевнена, громадяни свідомо й відповідально скористаються своїм конституційним правом. 
Але перебіг подій навколо цьогорічних місцевих виборів засвідчив усю складність процесу. Ми були свідками суспільної апатії, нечесної гри окремих кандидатів, порушень законодавства. 
З метою недопущення подібного у нинішньому волевиявленні, активісти Чернівецької міського організації політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вирішили спостерігати за ходом виборчого процесу та бути присутніми на всіх виборчих дільницях у Чернівцях. 
Закликаємо долучатися до нашої ініціативи й представників інших політичних сил.
Тільки всі разом зможемо протистояти можливим порушенням, забезпечити прозорість, відкритість виборчого процесу в Чернівцях.

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Не простіше було написати, що спробуємо недопустити підкуп виборців одним з кандидатів та його братвою.

avatar

!!!

15 листопада 2015 10:29

В мене закрались сумніви, що двічі професор, доктор юридичних наук Наталія Якимчук, читала закон про місцеві вибори, зокрема, статтю 65 та частину 9 статті 87. Спостерігачами під час повторного голосування по виборах міського голови можуть бути лише партії, які висунули цих кандидатів на посаду міського голови та самі кандидати. В нашому випадку: Каспрук самовисуванець, отже, лише спостерігачі від нього можуть контролювати виборчий процес на дільницях. Михайлішина висунуло "Рідне місто", отже, лише від нього або від цієї партії можуть бути спостерігачі. Яким чином активісти БПП "Солідарність" чи інших політичних сил зможуть контролювати повторне голосування, знає лише професорка.

avatar

Адвокат Федя

15 листопада 2015 11:29

А для грабіжників з БПП, солідарності і майдаунів, які грабують  Українців,  законів ніяких немає, вони просто диктатори і злодії... Народ безумовно буде їх судити народним судом.

avatar

До адвоката Феді

15 листопада 2015 12:00

Так же ж вона проФФФФесорка

avatar

Дежавю

15 листопада 2015 14:50

Скільки яду... Схаменіться "писаки"! Люди спостерігатимуть за тим, аби не було порушень. Кому гірше?

А та, котру називаєте "профффесором", жінка - розумна. Шкода, що у новій міській раді таких, як вона, не так і багато буде 

avatar

До "грамотних"

15 листопада 2015 16:35