Актор фільму, який знімався  у Чернівцях, виступив у самопроголошеній «днр»

Актор фільму, який знімався у Чернівцях, виступив у самопроголошеній «днр»

19.06.2015, 01:14

Виконавець головної ролі у фільмі про легендарного закарпатського силача Івана Фірцака «Іван Сила» Дмитро Халаджі виступає у самопроголошеній «ДНР».

15 червня він провів силове шоу у Макіївській виправній колонії. Захід, який зібрав майже 800 осіб, було організовано за підтримки «генеральної прокуратури» самопроголошеної «ДНР».

«Дмитро Халаджі зробив себе сам, він як символ сили Донбасу. Ми хочемо, щоб ув’язнені про це знали, і хоча б малий відсоток наслідуваі його приклад», – цитує так званого помічника генпрокурора «ДНР» один із донецьких сайтів.

Фіналіст українського талант-шоу та виконавець головної ролі в українському дитячому фільмі родом із міста Комсомольське Донецької області. Раніше він неодноразово заявляв, що він за створення панслов’янської держави, за об’єднання Русі.

Кадр з фільму «Іван Сила»

Кадр з фільму «Іван Сила»

Нагадаємо, «Іван Сила» (2013) – український дитячий художній фільм режисера Віктора Андрієнка. Його було знято за книгою ужгородського письменника Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» (2007). Фільм «Іван Сила» оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який народився в червні 1899 року в селі Білки Іршавського району на Закарпатті.

У 18 років він став артистом цирку і побував у 64 країнах світу, дивуючи всіх своїми перемогами. За неймовірну силу він отримав прізвисько Іван Сила.

Джерело: Zaxid.net

Нагадаємо, частина фільму знімалася у Чернівцях. Зокрема у приміщенні Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської, на вулицях міста.  До участі у масових сценах було залучено звичайних чернівчан.

1