«Айдарівці» отримали допомогу від буковинських волонтерів

«Айдарівці» отримали допомогу від буковинських волонтерів

05.02.2015, 18:03

Минулої неділі із зони АТО повернулися чернівецькі волонтери, активісти ЧООПП «УДАР Віталія Кличка» Анатолій Гуцул, Денис Богдан та Олег Шемуня. Вони доправляли волонтерську допомогу нашим захисникам у Слов’янську та  Лисичанську.

Наприкінці січня до них звернулися бійці з добровольчого батальйону «Айдар» з проханням допомогти матрацами, теплими ковдрами та подушками. «Айдарівці» розповіли, що їх перевели на нове місце розташування, де немає будь-яких умов перебування - хлопці спали одягнуті на голій підлозі. Активісти «УДАРу» одразу ж закликали допомогти усіх знайомих. Громада відреагувала миттєво, і вже 29 січня волонтери виїхали до «айдарівців» з усім необхідним.

«Скажу відверто –  ми хвилювалися, чи зможемо зібрати все необхідне, що у нас просили. Проте за три дні ми завантажили повний мікроавтобус МЕРСЕДЕС спринтер. Ми були приємно вражені, що на наш заклик відгукнулось так багато людей», - розповідає «ударівець» Анатолій Гуцул.

Партійці щиро вдячні усім небайдужим буковинцям за допомогу у зборі необхідних речей, ліків, продуктів харчування для наших хлопців. Допомогу надали Дорожники Буковини, Володимир Безерко (відомий як «Рибак»), ТОВ «Асканія-прод», ТОВ «Фрегат», ЖБК 50, «Пивний штаб» по вул. Ентузіастів, пані Наталя, клієнти магазину «Вікторія» по вул. Головній, підприємці Калинівського ринку, Андрій Кішлар, ПП Сніжко Андрій, Волонтерська організація «Дорога добра», Жіночий клуб  «Успішна чернівчанка», Молодіжне Крило партії «УДАР Віталія Кличка».  

            Окрім теплих речей – ковдр, подушок, пледів, курток, термобілизни – волонтери доправили на Схід військову форму, ліки, маскувальні сітки та костюми («кікімори»), так звані «кішки» для зняття «розтяжок», засоби гігієни, продукти харчування (квашену капусту, голубці, пампушки, цукерки і багато інших смаколиків), «буржуйку» для обігріву та інші необхідні нашим захисникам речі.

Разом з гуманітарною допомогою «ударівці» привезли військовим листи подяки від буковинців. Бійці були дуже зворушені словами підтримки, адже лише віра в їхню перемогу надає солдатам сил та піднімає бойовий дух. Наші воїни передали волонтерам слова подяки і закликали не опускати руки. Адже тільки разом ми переможемо!

Про це повідомляє прес-служба ЧООПП «УДАР Віталія Кличка».

 

1