Агітки кандидата Куліша в 204 окрузі без вихідних даних

Агітки кандидата Куліша в 204 окрузі без вихідних даних

09.10.2014, 22:38

У 204 виборчому окрузі (Хотин, Чернівецька область) виявлено зразки друкованої агітаційної продукції кандидата в народні депутати від Блоку Петра Порошенка Володимира Куліша без вихідних даних (ФОТО).

 Нагадаємо, що згідно, ст. 74 ч. 23 закону «Про вибори народних депутатів України» (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/4061-17/print1382612350479274):

 Забороняється виготовлення та розповсюдження друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, що не містять відомостей про замовника друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, установу, яка здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

 Агітаційна продукція без вихідних даних кандидата Володимира Куліша розповсюджувалася безпосередньо з агітаційних наметів, а також була помічена на стінах будинків міста Хотин (а друкована агітаційна продукція повинна міститись тільки на визначених місцевою владою для того місцях). Слід відмітити, що з наметів роздавалося декілька різних типів друкованої агітаційної продукції кандидата і тільки один з них не містив вихідних даних.

 До цього у 204 виборчому окрузі ОПОРОЮ було зафіксовано розміщення великого банеру політичної партії ЗАСТУП в селищі Кельменці - http://oporacv.org/ahitatsijni-materialy-partiji-zastup-vyhotovleni-iz-porushennyam-zakonu-foto/

Чернівецьке представництво Громадянської мережі ОПОРА відкрило гарячу лінію за номером 099 010 65 51. Важливу інформацію можна знайти на сайті Чернівецького представництва Громадянської мережі ОПОРА http://oporacv.org та на сторінці в Facebook – https://www.facebook.com/oporaChernivtsi

1